SIGV voor een professioneel vertaalbureau Zweeds
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   zweeds vertaalbureau

   SIGV levert betrouwbare vertalingen Zweeds

    

   Bent u van plan om met uw bedrijf de Zweedse markt te betreden? In dat geval heeft u marketingfolders, juridische documenten en een website in de Zweedse taal nodig. SIGV beschikt over een jarenlange ervaring als bemiddelaar met tolken en vertalers in maar liefst 250 talen. Van een vertaler Nederlands Spaans tot tolk Arabisch, onze vertalers zijn gecertificeerd waardoor u altijd van een nauwkeurige vertaling verzekerd bent. Wilt u meer informatie over een tolk inhuren of vraagt u zich af wat de kosten zijn van een vertaling in het Zweeds? Vraag meteen een offerte op maat aan via de website.

    

   Native speakers bij ons vertaalbureau Zweeds

    

   Zoals elke andere taal beschikt het Zweeds over taalkundige kenmerken en subtiele nuances die extra aandacht verdienen bij een vertaling. Ons vertaalbureau Zweeds maakt daarom gebruik van native speakers die zijn opgegroeid met de Zweedse taal en cultuur. Het gaat namelijk erom dat uw boodschap niet alleen wordt vertaald, maar ook dat uw doelgroep zich aangesproken voelt. Geen ondertoon of taalontwikkeling gaat voorbij in de Zweedse taal aan onze tolken en vertalers.

    

   Ons Zweeds vertaalbureau voor iedere sector

    

   De vertalers die werkzaam zijn bij ons Zweeds vertaalbureau beschikken over specialisaties om een zorgvuldige vertaling af te leveren. Heeft u bijvoorbeeld een medische verklaring in het Zweeds nodig, of wilt u een arbeidsovereenkomst in het Zweeds laten vertalen? Onze Zweedse vertalers staan voor u klaar. Veelvoorkomende sectoren waarvoor wij vertalen zijn de juridische, technische, medische en financiële branche. De Zweedse vertalers kennen de vaktermen die gebruikt worden binnen de specialisatie. Daarnaast houden we rekening met het soort tekst. Een juridische vertaling wordt bijvoorbeeld exact overeenkomstig het origineel vertaald, terwijl een vertaler Zweeds van marketingteksten meer creativiteit toepast.

    

   Uw website vertaald door ons Zweeds vertaalbureau

    

   Niet alleen op papier zijn Zweedse vertalingen noodzakelijk, ook online is ons Zweeds vertaalbureau actief. Iedere onderneming is tegenwoordig online werkzaam. Heeft u uw website bijvoorbeeld al geoptimaliseerd voor Google? Door gebruik te maken van de juiste Zweedse zoektermen in uw teksten en headers behaalt u maximale resultaten. SIGV beschikt over specifieke SEO vertalers die het Zweeds verwerken in de vertaling. Met een letterlijke vertaling naar het Zweeds zal het niet lukken om betere prestaties te creëren.

    

   Zweeds vertaalbureau zonder winstoogmerk

    

   SIGV Coöperatie staat bekend als Zweeds vertaalbureau zonder winstoogmerk. Dit betekent dat wij geen overhead- of bemiddelingskosten rekenen, maar uitsluitend vakwerk leveren tegen een voordelig tarief. Transparante communicatie, snelle vertalingen en betrouwbaarheid staat bij ons vertaalbureau Zweeds centraal. Wilt u meer informatie over onze diensten als Zweeds vertaalbureau? Vraag dan meteen een offerte op maat aan via de website.