Zo leer je Engels - SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Zo leert u Engels (of een andere taal)

   Heeft u wel Engels op school gehad, maar is het een beetje weggezakt? Het is nooit te vroeg of te laat om te beginnen met leren. Zo leert u Engels met onze tips.

   Engels is een belangrijke taal. Veel films en series zien we in het Engels en in de zakelijke communicatie is Engels een belangrijke taal. U kunt een vertaler Nederlands Engels van een vertaalbureau in de arm nemen of tijdens bijeenkomsten gebruik maken van een congrestolk. Maar het is ook prettig om zelf voldoende Engels te spreken. Daarom krijgen kinderen al vroeg op de basisschool Engelse les om de basis van deze taal onder de knie te krijgen.

   Zo leer je Engels als kind

   Kinderen leren snel. Uit onderzoek blijkt dat als kinderen al vroeg een taal leren ze hier hun leven lang plezier van hebben. U kunt uw kind bijvoorbeeld tweetalig opvoeden. Door uw kind al jong in het Engels en Nederlands aan te spreken, kan uw kind twee talen tegelijk leren. Er zijn ook speciale lesprogramma’s Engels voor peuters. Hiermee maken ze al vroeg kennis met de basis van het Engels. Overigens hoeft u niet bang te zijn, dat bij een tweetalige opvoeding het kind geen perfect Nederlands zal leren. Hoewel een kind in het begin beide talen door elkaar zal gebruiken, leert hij of zij al vroeg wat bij welke taal hoort en zal het kind uiteindelijk beide talen uitstekend kunnen spreken. Misschien wordt uw kind later wel een tolk Engels.

   Andere talen leren

   Deze leermethode werkt natuurlijk niet alleen om jong Engels te leren. Ook andere talen kunnen op deze manier goed aangeleerd worden. Turks leren in Eindhoven leert een kind snel om de taal te gebruiken. Maar ook als u nu nog een taal wil leren is het niet te laat. Engels leren in Eindhoven of zelfs Portugees leren in Eindhoven is op welke leeftijd dan ook mogelijk.