XLS - SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Uw XLS-bestand vertalen

   Een XLS-bestand is al lang niet meer alleen voor berekeningen maar ook steeds meer voor tekst. Laat uw XLS spreadsheet vertalen door een ervaren vertaler.

   Als u een Excel bestand hebt met teksten, dan kan het voorkomen dat dit bestand vertaald moet worden. Daarvoor maakt u natuurlijk gebruik van een erkend vertaalbureau. Bij ons hoeft u niet eerst de tekst van het XLS bestand over te zetten naar een Word- of een anders tekstbestand, onze vertalers Nederlands Duits vertalen gewoon rechtstreeks in het XLS bestand naar elke gewenste taal.

   Hoe werkt het vertalen van een XLS bestand?

   Als u ons het XLS bestand toestuurt, maken we eerst een offerte. Hiervoor willen we graag weten naar welke taal de tekst vertaald moet worden en wanneer u de vertaling nodig heeft. Zo weten wij of we een vertaler Nederlands Spaans of vertaler Nederlands Engels moeten inschakelen. Ook een vertaling naar het Duits is geen probleem, dat doen we graag voor u. Na uw akkoord voor de offerte gaan we aan de slag. De vertaler vertaalt de tekst en een revisor kijkt deze vertaling na. Daarna leveren we u de teksten ook weer in XLS terug.

   Vertrouwelijke gegevens in XLS vertalen

   Onze vertalers zijn gewend om met vertrouwelijke gegevens om te gaan. Ze tekenen een geheimhoudingsverklaring en houden zich vervolgens aan de strikte eisen. U hoeft dus niet bang te zijn dat de gegevens uit het XLS bestand op straat komen te liggen. Ook de revisor en onze klantenservice zijn gebonden aan een geheimhoudingsverklaring en behandelen uw informatie en aangeleverde documenten met zorg. Als u bij ons een tolk inhuurt voor vertrouwelijke gesprekken, zal de tolk met zorg omgaan met de informatie die hij of zij hoort.

   Kan ik een XLS bestand ook zelf vertalen?

   Natuurlijk kunt u een XLS-bestand zelfs vertalen. Als u zelf een aardig woordje Duits of Engels spreekt, denkt u misschien dat zelf een vertaling naar het Duits maken geen probleem is. Eventueel kunt u een vertaalmachine gebruiken. Toch raden we dat af. Een vertaalmachine vertaalt weliswaar de woorden in de tekst, maar een machine begrijpt de context van deze woorden niet. Hierdoor bevatten automatisch vertaalde teksten vaak fouten en lopen de teksten niet lekker. Ook als de doeltaal van de tekst niet uw moedertaal is, kan het gebeuren dat u onbewust woorden verkeerd vertaalt. Daarom zijn onze vertalers altijd native speakers in de taal waar ze naartoe vertalen.