Willen Frans - SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Fransen willen Frans

   Hoewel het op de middelbare school wordt gegeven, spreken weinig Nederlanders goed Frans. Maar Fransen willen dat u Frans spreekt als u zaken wil doen.

   Frans onderwijs heeft de laatste jaren sterk aan populariteit ingeboet. Er zijn weinig mensen die graag Frans willen leren of die het vervelend vinden dat ze slecht zijn in Frans. Toch is Frankrijk een mooie potentiële afzetmarkt voor Nederlandse producten, maar handelen is lastig als u geen Frans spreekt. Fransen hebben zelf vaak moeite met een andere taal, dus willen ze Frans met u kunnen spreken. Natuurlijk kunt u een tolk Frans en een vertaler Nederlands Frans inhuren om u bij te staan, maar het helpt wel als u zelf basiskennis heeft van de Franse taal.

   Waarom wordt er minder Frans onderwezen?

   Er zijn steeds minder studenten die Frans willen studeren of tijdens hun opleiding als keuzetaal Frans kiezen. De taal wordt vaak als lastig en weinig nuttig gezien. Daarom wordt op sommige universiteiten de Franse opleiding zelfs afgeschaft. Ontzettend zonde als u het ons vraagt. Frankrijk is een mooi land, waar vele kansen liggen voor u als ondernemer. Maar een Franse klant is lastig over te halen als u geen Frans spreekt. Bovendien kunt u informatie mislopen als u geen Frans kunt lezen.

   Wat kunnen we daaraan doen?

   Natuurlijk is er een oplossing voor het probleem, namelijk Frans onderwijs. Als werkgever kunt u uw werknemers een Franse opleiding aanbieden die gericht is op zakelijke communicatie. Door veel te oefenen zullen zij prima met uw Franse klanten kunnen communiceren. U kunt echter ook een Franse tolk inhuren, die u helpt bij zakelijke gesprekken. Een erkend vertaalbureau helpt u bij het vertalen van uw documentatie en website van het Nederlands naar het Frans. Fransen willen nu eenmaal het liefst in het Frans communiceren.