Website Vertalen - SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Website vertalen

   Een website of een webshop is uw visitekaartje naar de buitenwereld toe. Veel klanten bezoeken eerst een website of webshop alvorens ze een fysieke winkel bezoeken. Het is dan ook van essentieel belang dat uw website of webshop niet alleen professioneel oogt maar ook professioneel geschreven is, zowel in het Nederlands als in andere talen. Het internet zorgt er immers voor dat u ook vele klanten uit andere landen aantrekt en dan is het jammer dat zij afhaken omdat uw webpagina vol spelfouten staat.

   Overweegt u om uw site te vertalen naar Engels, Duits, Frans of een andere taal, kom dan eens met vertaalbureau SIGV Coöperatie praten. Wij helpen u graag om uw webpagina te vertalen naar andere talen.

   Website vertalen in content managementsystemen

   Vaak worden websites gebouwd in een content managementsysteem, oftewel een CMS, zoals WordPress, Joomla, Drupal, Craft en Hubspot. Wij kunnen uw website of webshop perfect in deze systemen vertalen. Wij hebben met deze en andere systemen reeds jarenlange ervaring, waardoor uw vertalingen en uw website bij ons in goede handen is. We geven u graag iets meer toelichting over de meest gekende CMS.

   WordPress
   WordPress is zowat het meest gekende content managementsysteem. Deze CMS wordt niet alleen gebruikt om websites te bouwen, maar ook voor blogs en webshops. WordPress is makkelijk in gebruik en heeft een gratis versie. Om uw website te vertalen, zijn er diverse plug-ins beschikbaar.

   Joomla
   Uw Joomla site vertalen naar Engels of een andere taal gaat snel en eenvoudig dankzij de extensies voor een meertalige website. Onze vertaler Nederlands Engels vertaalt de site voor u in het content managementsysteem zelf.

   Drupal
   Drupal is een veelvuldig gebruikt content managementsysteem voor het bouwen van websites. Het grote voordeel is dat een website bouwen gratis is en dat dit CMS gemakkelijk in gebruik is. Er zijn verschillende plug-ins beschikbaar om een meertalige website op te zetten en u kunt zelfs voor een automatische vertaling kiezen.

   Craft
   Craft onderscheidt zich van andere content managementsystemen door zijn “content first”-aanpak, waardoor het makkelijker is om uw content op de website te beheren. Voor het vertalen van een webpagina houdt het CMS-rekening met lokalisatie, waardoor bij het vertalen telkens rekening wordt gehouden met de doelgroep.

   Hutspot
   HubSpot is een eenvoudig CMS waarbij u gemakkelijk zelf uw webpagina’s kunt maken, managen en optimaliseren. Het CMS geeft u de mogelijkheid om verschillende talen toe te voegen aan uw website. De vertaling moet u zelf verzorgen, maar het CMS biedt u hiervoor wel meerdere hulpmiddelen aan.

   Onze werkwijze voor het vertalen van uw website

   Heeft u besloten dat u uw website professioneel wilt laten vertalen via ons vertaalbureau? Wij helpen u graag met deze vertalingen. Hieronder leggen we even uit welke stappen we volgen bij het vertalen van uw website.

   Bezorg ons uw documenten en wensen
   Uiteraard hebben we de teksten nodig die vertaald moeten worden. U kan deze aanleveren via het offerteformulier of via de mail. Als u specifieke wensen heeft, kan u deze ook doorgeven.

   We bestuderen uw aanvraag
   We nemen uitvoerig de tijd om uw aanvraag te bestuderen. Zo krijgen we een beeld van het verhaal achter het woord, dit is belangrijk als we uw website gaan vertalen. We bekijken ook of het mogelijk is om een vertaalgeheugen te gebruiken, om tijd en geld te besparen.

   We matchen u aan een vertaler
   Om een hoogwaardige vertaling te garanderen, zoeken we de beste vertaler voor uw sector. Onze vertaler en tolk zijn hoogopgeleid en native speakers. Zodoende hebben zij een grote kennis van de taal en cultuur van uw doelgroep. Daarnaast hebben ze een behoorlijke portie vakkennis, waardoor ze voor correcte vertalingen met de juiste vaktermen kunnen zorgen.

   We bezorgen u een voorstel
   Op basis van de vertaler die we inzetten en uw wensen voor de vertaling van uw website bezorgen we u een vrijblijvende offerte.

   Het vertaalproces
   Zodra u de offerte hebt aanvaard, start het vertaalproces. We kunnen zowel rechtstreeks in uw CMS als in een vertaalbestand werken. De keuze is aan u. Zodra onze vertaler klaar is met de vertaling, worden de teksten nog een keer gecontroleerd door een revisor. Enkel zo bent u verzekerd van een kwalitatief hoogstaande en foutloze vertaling.