Voedingsindustrie etiketten laten vertalen door SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Laat uw voedingsindustrie etiketten vertalen door SIGV Coöperatie

   Zoekt u een professioneel vertaalbureau voor het vertalen van voedingsindustrie etiketten? SIGV Coöperatie beschikt over een jarenlange ervaring met het bemiddelen voor tolken en vertalers. Als opdrachtgever geeft u aan wat voor soort vertaalproject u heeft, en wij koppelen u aan de taalexpert die bij u past. Van een congrestolk om uw evenement voor iedereen toegankelijk te maken tot een vertaler Duits Nederlands om officiële documenten te vertalen in uw gewenste taal. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze vertaaldiensten.

   Voedingsindustrie etiketten vertalen vraagt om vakkennis 

   Het converteren van voedingsindustrie etiketten naar een andere taal vraagt om een specifieke kennis van de levensmiddelensector. Veelal draait het bij de voedingsmiddelenindustrie om technische vertalingen van menu’s, etiketten en websites over de voedingsproducten. Daarnaast kan het gaan om folders, brochures of andere instrumenten om promotie of marketing te creëren voor een bepaald product. Als vertaalbureau bent u bij SIGV Coöperatie op de juiste plek. Wij koppelen u aan hoogopgeleide vertalers met uiteenlopende specialismen, onder meer uit de voedingsmiddelensector. Bovendien zijn onze taalexperts moedertaalsprekers, wat inhoudt dat zij zijn geboren in de taal waarin de voedingsindustrie etiketten moet worden omgezet. Zo bent u ervan verzekerd dat uw etiketten van de juiste informatie worden voorzien.

   Kwaliteitseisen aan de voedingsindustrie etiketten 

   De Nederlandse Warenwet vereist dat er op het voedingsindustrie etiket een aantal zaken vermeld worden. Zo dient u onder meer de naam van het product, het adres van de producent en de ingrediënten te vermelden. Ook de aanwezige E-nummers en de houdbaarheidsdatum moeten op het etiket staan. Doordat ons vertaalbureau zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd is, betekent dit dat wij een zorgvuldig vertaalproces uitvoeren waarbij geen detail over het hoofd wordt gezien. Een van de kwaliteitseisen bij de geldende certificaten is dat iedere vertaling door minstens twee vertalers wordt gereviseerd.

   Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het vertalen van voedingsindustrie etiketten

   Bent u benieuwd naar de werkwijze voor het vertalen van voedingsindustrie etiketten? Of wilt u meer weten over de tarieven van onze vertalers? Neem dan vrijblijvend contact op voor een offerte op maat. Vul het online contactformulier in of bel naar het telefoonnummer (030) 737 11 08.