Erkend Vietnamees vertaalbureau nodig? | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Vietnamees vertaalbureau

   Deskundig Vietnamees vertaalbureau met ervaren vertalers

    

   Zoekt u een professioneel Vietnamees vertaalbureau voor het vertalen van uw documenten? SIGV Coöperatie beschikt over een uitgebreid aanbod aan ervaren tolken en vertalers in meer dan 250 talen. Van een vertaler Duits Nederlands tot een tolk Arabisch, ons vertaalbureau schakelt voor u de juiste vertaler in zodat u uw boodschap helder kunt overbrengen. U kunt bij ons ook een tolk inhuren, bijvoorbeeld voor een congres, rechtszitting of medisch gesprek. Wilt u meer weten over onze diensten als Vietnamees vertaalbureau? Vraag dan gerust een offerte op maat aan via onze website.

    

   Native speakers bij ons vertaalbureau Vietnamees

    

   Het Vietnamees wordt door circa zeventig miljoen mensen gesproken en is de officiële taal van Vietnam. De taal is ingewikkeld voor Nederlanders om te spreken, aangezien het een toontaal is. Dit houdt in dat de toonhoogte van het uitspreken van een bepaalde lettergreep invloed heeft op de betekenis van het woord. Doordat de taal over zes tonen beschikt, kan ieder woord wel zes betekenissen hebben. Daarnaast is de Vietnamese cultuur op veel vlakken duidelijk anders dan de Nederlandse cultuur. SIGV Coöperatie werkt daarom uitsluitend samen met native speakers. Deze tolken en vertalers zijn geboren en getogen in Vietnam en kunnen feilloos rekening houden met de gebruiken en gewoonten van het land. Zo vertaalt ons vertaalbureau Vietnamees niet letterlijk de tekst, maar houden we rekening met de tone of voice zodat de boodschap goed wordt overgebracht.

    

   Vietnamees vertaalbureau voor verschillende sectoren

    

   Vietnam is een geliefde vakantiebestemming dankzij de prachtige natuur en rijke cultuur. Vele ondernemingen doen dan ook zaken op de Vietnamese markt. Als u actief bent binnen de toerismesector, heeft u al gauw voor folders, brochures en een website een vertaling van of naar het Vietnamees nodig. In dat geval biedt ons vertaalbureau Vietnamees uitkomst. Ook voor juridische documenten als een huwelijksakte of arbeidscontract staan wij klaar om een beëdigde vertaling te verzorgen. Andere veelvoorkomende sectoren zijn de technische, medische en financiële branche. Onze hoogopgeleide tolken en vertalers beschikken over verschillende specialismen, waardoor zij een inhoudelijk correcte vertaling verzorgen met de juiste vaktermen.

    

   Vraag gelijk een offerte op maat aan bij ons vertaalbureau Vietnamees

    

   SIGV Coöperatie handelt zonder winstoogmerk. U betaalt dus enkel voor de kosten van de vertaling van of naar het Vietnamees, en krijgt niet te maken met onverwachte indirecte kosten. Iedere dag ondersteunen wij verschillende organisaties bij het verzorgen van een vertaling zodat verschillende nationaliteiten elkaar kunnen begrijpen. Vraagt u zich af wat de kosten van een vertaling van uw documenten zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of vraag een offerte op maat aan bij ons Vietnamees vertaalbureau via de website.