Vertaling testament | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Uw testament in een andere taal

   Heeft u van uw testament een Engelse vertaling nodig? Dan kan vertaalbureau SIGV Coöperatie u helpen. Wij vertalen uw testament accuraat naar het Engels of eender welke andere taal.

   Uw testament

   Het is akelig om over de dood na te denken, maar het kan ook noodzakelijk zijn. Zo wilt u uw nabestaanden niet achterlaten met verdriet en problemen. Een testament is een handig document om duidelijkheid te scheppen, waardoor uw nabestaanden de nodige rust krijgen. Traditioneel stelt u uw testament op in uw moedertaal. Onder bepaalde omstandigheden kan het nuttig zijn om uw testament in het Engels of eendere welke andere taal te vertalen. Bijvoorbeeld als u onroerend goed heeft in het buitenland, is het praktisch om uw testament in die taal te hebben. Zo ontneemt u uw nabestaanden weer een zorg.

    

   Het voordeel van een goed opgesteld testament

   Om een testament af te wikkelen, moet u beroep doen op meerdere instanties. Als u op voorhand voor een goed opgesteld testament zorgt dat ook nog eens perfect vertaald is, zullen de ingewikkelde procedures een stuk soepeler verlopen. Een klein foutje in uw testament kan immers verstrekkende gevolgen hebben. Bij SIGV Coöperatie heeft onze vertaler Nederlands Engels een grondige juridische kennis. Op die manier bent u zeker dat uw testament en de vertaling in de taal van uw keuze foutloos is.

    

   Uw testament accuraat vertaald in de taal van uw keuze

   Bij SIGV Coöperatie is niet alleen onze Poolse tolk hoogopgeleid, maar ook onze vertalers. Wij werken enkel met native speakers. Dat zijn vertalers en tolken die lange tijd gewoond hebben in het land van de doeltaal. De vertalers die uw testament vertalen, zijn eveneens gespecialiseerd in juridische documenten. Wij kunnen uw testament vertalen in elke gewenste taal, zoals Frans, Spaans, Noors, Portugees of Pools.

    

   Een beëdigde vertaling van uw testament

   Wij werken met beëdigde, juridische vertalers. Deze vertalers zijn door een rechtbank beëdigd voor een vaststaande talencombinatie. Na de vertaling voorziet de vertaler het document van een beëdigingsstempel en wordt het document voorzien van een stempel van de rechtbank om de handtekening van de vertaler te legaliseren. Zo bent u in het bezit van een beëdigde vertaling die het officiële document bruikbaar maakt tijdens een juridische procedure in de rechtbank.