Vertaler Engels Nederland? | SIGV Tolken en Vertalers Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Vertaler Engels Nederlands

   Vertaler Engels Nederlands: nuttiger dan u denkt

    

   Het Engels is een taal die het gros van de wereldbevolking wel min of meer machtig is. Zeker in het Westen is een groot deel van het publiek in staat om in meer of mindere mate een gesprek in het Engels te voeren. Jammer genoeg is een resultaat daarvan ook dat er heel vaak geopteerd wordt voor eigen kennis of voor iemand die het Engels wel goed lijkt te beheersen in een situatie waar een professionele tolk wel noodzakelijk is. Er is immers een huizenhoog verschil tussen een taal voldoende kennen om een gesprek te voeren of een boek te kunnen lezen en een taal kennen op het niveau van een vertaler Engels Nederlands. Zeker in sectoren en in situaties waarin details van belang zijn zoals de medische, juridische of technische sector is een goede tolk, zelfs in een gekende taal als het Engels, van goudwaarde.

    

   Vertaler Engels Nederlands: de voordelen van een tolk

    

   Een professionele tolk, en daar zijn we bij SIGV specialist in, is een beëdigde tolk die al heel wat ervaring op zijn of haar conto mag schrijven en alle nuances van een taal beheerst. Zeker in de zakenwereld zijn die nuances van groot belang en kan het wel eens heel wat kosten om begrijpelijke vergissingen en communicatieproblemen keer op keer recht te zetten. Een vertaler Engels Nederlands is in staat om razendsnelle gesprekken te volgen en te vertalen met altijd de correcte betekenis op eender welk niveau. Het grote voordeel aan een professionele tolk is dan ook niet alleen dat u volledige en transparante informatie krijgt maar ook en misschien wel vooral dat deze u efficiënter doet werken en heel wat tijd kan doen besparen. En laten we eerlijk zijn: een bespreking met een klant, collega of nog een andere derde voeren met een professionele tolk komt ook gewoon een stuk beter over.

    

   Vertaler Engels Nederlands en meer dan dat

    

   Bij SIGV gaan we er prat op dat we een uitgebreide database aan beëdigde tolken hebben die in elke situatie en bij elk gesprek van gelijk welk niveau van nut kunnen zijn. Organiseert u een internationaal evenement of congres en hebt u een tolk nodig? Dan vinden wij in onze database zonder uitzondering een tolk die matcht met naar wat u op zoek bent. Wij bieden professionele tolken van de vaakst gesproken talen zoals een vertaler Nederlands Frans of een vertaler Spaans Nederlands tot mensen die exotische talen machtig zijn zoals een Somalische tolk. Al onze tolken zijn voorzien van een diploma en beloven u naast een goede service de vereiste discretie en een ijzerdichte ethische code. Vaak hebt u dan ook een tolk nodig wanneer er over gevoelige materie gesproken wordt. Iets dat voor veel bedrijven en mensen een behoorlijke hinderpaal is om toch te opteren voor een tolk. Een professionele tolk is echter een persoon die zuiver zal vertalen en de nodige en gewenste discretie aan de dag zal leggen.

    

   Vertaler Engels Nederlands: op l locatie

    

   Er zijn heel wat situaties denkbaar waarbij een tolk nodig is. Zo zou de afwezigheid van een vertaler Engels Nederlands tijdens belangrijke zakelijke gesprekken tussen Engelse en Nederlandse ondernemers onbedoelde gevolgen kunnen hebben. Een misverstand is snel gebeurd en dat is een waarheid die in het rijk van de taal vast en zeker waar is. Op basis van misverstanden verkeerde beslissingen nemen zou bijzonder jammer zijn, zeker wanneer deze gemakkelijk vermeden hadden kunnen worden door het inzetten van een vertaler Engels Nederlands. De tolken van SIGV Tolken en Vertalers Coöperatie U.A. komen met plezier op locatie om u uit de nood te helpen tegen een scherpe prijs. Zit u nog vol vragen of wenst u nog een duidelijker beeld hoe SIGV u kan helpen? Neem dan vandaag nog contact op voor verdere informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder!