Vertaler Duits Nederlands? | SIGV Tolken en Vertalers Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Vertaler Duits Nederlands

   Vertaler Duits Nederlands: de diensten van een professionele tolk

    

   Taal is een prachtig iets dat de diversiteit van onze wereld mee kleurt en ook kan helpen om bruggen te slaan. Jammer genoeg is taal tegelijkertijd iets dat barrières kan opwerpen en goede communicatie in de weg kan staan. Waar een gebrek aan duidelijke communicatie in sommige sectoren geen al te groot probleem hoeft te zijn is dat in andere situaties net rampzalig. Wanneer u een internationaal congres organiseert staat of valt alles met het correct overbrengen van de informatie. Wanneer u een evenement bezoekt om te networken zal dat een stuk vlotter verlopen als u ook de taal spreekt van de mensen daar. Ook in de medische, juridische of zakelijke sector is een transparante en heldere communicatie van levensnoodzakelijk belang. Zelfs bij talen die u onder de knie denkt te hebben kunnen relatief snel misverstanden ontstaan. Een professionele vertaler Duits Nederlands of een vertaler Engels Nederlands kan u in dergelijke situaties uit de brand helpen en heel wat tijd en geld besparen.

    

   Vertaler Duits Nederlands: niveau’s aan Duits

    

   Duitsland is de belangrijkste handelspartner van onze ondernemingen. Dat betekent ook dat in heel wat sectoren er moet onderhandeld worden of samengewerkt worden met Duitse bedrijven of collega’s. Afhankelijk van de sector en het exacte type onderhoud betekent dat ook dat er een ander niveau aan kennis van het Duits noodzakelijk is. Er zijn tevens heel wat specifieke sectoren te bedenken die een zeer specifieke woordenschat hanteren. U daar proberen te behelpen met een goede kennis van het Duits zonder dat specifieke niveau meester te zijn is vragen om problemen. Een vertaler Duits Nederlands van SIGV staat dan voor u klaar om op locatie eender welk gesprek in goede banen te leiden. Als u ons laat weten naar wat u op zoek bent en waarvoor dan zorgen wij voor een perfecte match met een beëdigde tolk uit onze database.

    

   Een tolk bij SIGV: een oplossing in elke taal

    

   Een vertaler Duits Nederlands is een persoon die u in een zakelijke context waarschijnlijk relatief vaak nodig zult hebben. Bij SIGV Tolken en Vertalers Coöperatie U.A. kunt u echter tolken terugvinden in zo goed als elke mogelijke taalcombinatie. Zoekt u een vertaler Nederlands Italiaans? Dat kan zonder problemen geregeld worden. Hebt u zakelijke belangen in Turkije of dient u te onderhandelen met iemand die Turks spreekt? Dan staat een tolk Turks tot uw beschikking. U kiest immers vaak niet in welke taal u zult moeten communiceren maar u kunt wel volledig in de hand hebben hoe die communicatie zal verlopen. In een sfeer van professionaliteit en geen ruimte voor fouten of alles aan het toeval overlaten en hopen dat het in orde komt. Bij SIGV Tolken en Vertalers Coöperatie U.A. hebt u de zekerheid dat er altijd een tolk is die matcht met waar u naar op zoek bent en de zekerheid dat onze tolken beëdigde tolken zijn. Een oplossing op maat voor ieder probleem. Dat is wat u bij ons mag verwachten.

    

   Vertaler Duits Nederlands: discreet en vakkundig

    

   Heel wat mensen hebben nog altijd reservaties bij het inzetten van een professionele tolk door het idee dat gevoelige informatie wel eens de ruimte zou kunnen verlaten. Heel wat vertrouwelijke medische, juridische en zelfs zakelijke informatie komt dan ook ter ore van tolken. Ze zijn in de ruimte en voeren mee het gesprek en hebben aldus toegang tot heel wat informatie. Een professionele tolk is echter een tolk die zich niet bemoeit met het gesprek en ook geen advies geeft. Een professionele tolk is een tolk die een ethische code heeft en de besproken informatie met alle discretie zal behandelen. U kunt dan ook op beide oren slapen als u ervoor kiest om een vertaler Duits Nederlands in te schakelen: de besproken informatie verlaat de kamer niet. Hebt u nog vragen, wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u met de glimlach verder!