Vertalingen Nederlands Catalaans van een hoge kwaliteit | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Vertalen Nederlands Catalaans

   Catalonië is een regio in Spanje, maar heeft wel zijn eigen taal: het Catalaans. Hier zijn de inwoners uiterst trots op en om op de juiste manier een boodschap over te brengen, is een goede vertaling Catalaans Nederlands of Nederlands Catalaans essentieel. Onze tolken en vertalers van SIGV Coöperatie helpen u hierbij door kwalitatief hoogwaardige vertalingen te maken van allerlei soorten documenten.

   De Catalaanse taal

   Verschillende keren is het Catalaans, dat wordt gesproken in Catalonië, verboden geweest. Deze regio in Spanje heeft moeten vechten om zijn eigen officieel erkende taal en nog steeds wordt de taal niet overal op de wereld als officiële taal erkend. In Spanje is dit wel het geval en wie voor de Catalaanse overheid wil werken, moet ook Catalaans spreken. Daarnaast wordt het lager en middelbaar onderwijs helemaal gegeven in het Catalaans, met Spaans als tweede taal.

   Native speakers Catalaans

   Op de juiste manier vertalen naar het Catalaans is dus belangrijk om de cultuur eer aan te doen. Dit kan met behulp van onze tolken en vertalers, die moeiteloos vertalen van het Nederlands naar het Catalaans of andersom. Dit komt doordat wij gebruik maken van native speakers, oftewel Catalaanse vertalers, die ook nog aan strenge eisen voldoen. Hierdoor behouden wij de status van gecertificeerd vertaalbureau. Tevens voldoen we zo aan de hoogst haalbare kwaliteitsnormen van de Europese Unie voor vertaalbureaus.

   Dit betekent dat wij u verzekeren van een optimaal resultaat. Overigens kunt u ook bij ons terecht voor het raadplegen van een vertaler Spaans Nederlands of een andere taal. Neem contact op voor de mogelijkheden.

   Verschillende soorten vertalingen bij SIGV Coöperatie

   U kunt bij ons terecht voor het laten vertalen van allerlei soorten documenten naar het Catalaans. Wellicht wilt u marketingteksten, import- en exportdocumenten of koopcontracten laten vertalen? Onze tolken zorgen ervoor dat de boodschap altijd helder en duidelijk overkomt. Zij houden ook rekening met de inhoud en cultuur en zijn op verschillende gebieden gespecialiseerd. Vraag bij ons een offerte aan, ook als u zoekt naar een tolk Duits of tolk Frans, en wij berekenen een eerlijke prijs.