Vertalen van de menukaart? | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   SIGV Coöperatie voor het vertalen van de menukaart

    Op welke manier kunt u het vertalen van de menukaart het beste uitvoeren? Of hoe spreekt u de doelgroep van uw hotelketen het beste aan met folders, brochures en de website? Vertaalbureau SIGV Coöperatie beschikt over een jarenlange ervaring op het gebied van tolken en vertalers. Onze academisch geschoolde vertalers zetten wij voor uiteenlopende doelen in; van een congrestolk om het evenement in een hotel vloeiend te laten verlopen tot een vertaler Nederlands Engels die uw horeca in het Engels op de juiste manier aanprijst. Vraag meteen meer informatie aan over onze dienstverlening zonder winstoogmerk.

   Horeca vertaling in het Engels van vertalen menukaart tot website 

   Binnen de horeca staat eten en drinken in een aangename ambiance met fijne gasten centraal. Ieder detail dat wat u wilt uitstralen met uw horecaonderneming dient terug te komen bij de communicatie met de klanten. Uiteraard spelen de teksten waar de klanten mee in aanraking komen hierbij een belangrijke rol. De horeca vertaling in het Engels moet dan ook origineel en foutloos zijn. Vertaalbureau SIGV Coöperatie ondersteunt u tot in de puntjes, met het vinden van een ander woord voor offerte tot de hospitality vertaling.

   Vertalen menukaart, brochure of website met oog voor stijl en cultuur 

   Een gezellig bruincafé of een luxueuze hotel, de horecasector is enorm divers. Daarom vraagt iedere tekst binnen de horeca om een scherpe Engelse vertaling die aansluit bij uw klanten. Een vertaling van een menukaart waarop de beste hamburgers van het land worden aangeboden, vraagt om een lossere vertaling dan een exclusief 5-sterrendiner bij een haute causine restaurant. SIGV Coöperatie begrijpt de finesse en cultuur binnen uw horeca onderneming, zodat uw doelgroep zich thuis voelt bij het lezen van de menukaart vertaling. Onze tolken en vertalers creëren de juiste toon, schrijfstijl en zinsopbouw.

    Horeca vertalen met passende SEO-terminologie 

   Naast de brochures en menukaart vertalen in een passende stijl, verzorgt SIGV Coöperatie ook graag de vertaling van de website voor u. Onze tolken en vertalers zijn op de hoogte van de juiste SEO-terminologie, waardoor uw horecabedrijf goed vindbaar is voor potentiële klanten. Heeft u bovendien specifieke termen die u wilt laten terugkomen in de teksten op de website? Dan nemen wij deze zoektermen natuurlijk mee in de professionele horeca vertaling in het Engels.

    Neem vrijblijvend contact op voor informatie over vertalingen van menukaarten 

   Bij SIGV Coöperatie ontvangt u een snelle vertaling van uw menukaarten tegen een voordelig tarief. Zo rekent onze vereniging geen winst voor het vertalen, en zijn onze tolken en vertalers tevreden met het tarief. Benieuwd wat ons vertaalbureau voor u kan doen? Neem dan direct contact op via ons online contactformulier. Wij gaan meteen voor u aan het werk zodat u een passende offerte ontvangt.