Vertalen in het Nederlands - SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Vertalen in het Nederlands

   Zo goed als iedereen schrijft en spreekt Nederlands in Nederland. Een groot aantal Nederlanders is daarnaast twee- of meertalig. Daarom vinden we het niet meer dan normaal dat we een tekst wel even zelf vertalen. Toch is een andere taal spreken niet voldoende om goed te vertalen in het Nederlands.

   ”Gewoon eventjes” vertalen

   Een tekst kunt u niet letterlijk vertalen. Zo hanteert elke taal andere zegswijzen en verschillende grammaticaregels. Alleen als u een taal tot in de puntjes beheerst, is het mogelijk om een tekst op een correcte manier om te zetten naar een andere taal. Elke taalkundig foutieve vertaling kan immers voor een misverstand zorgen.

   Bij het vertalen van een tekst dient u ook de doelgroep in het achterhoofd te houden. Als u de doelgroep niet wilt schofferen, moet u zich verdiepen in hun manier van lezen, de wijze waarop ze het leven ervaren en de beleefdheidsvormen die zijn hanteren. Zo zal uw tekst voor Nederland anders klinken dan voor Vlaanderen. Bij vertaalbureau SIGV Coöperatie zijn we het gewend om dit onderscheid te maken en vertalen we anderstalige teksten moeiteloos in het Nederlands.

   In het Nederlands vertalen

   Jaarlijks vertaalt ons vertaalbureau meer dan 10.000 bestanden van en naar het Nederlands. Zo zit onze vertaler Frans Nederlands nooit zonder werk. Onze vertalingen zijn gegarandeerd van een hoogstaande kwaliteit, zodat je niet bang hoeft te zijn dat uw doelgroep uw documenten foutief zou kunnen interpreteren.

   Native speakers bij vertaalbureau SIGV Coöperatie


   Wilt u een vertaler of een tolk inhuren bij SIGV Coöperatie? Dan mag u er zeker van zijn dat u een vertaler of tolk krijgt die geboren of opgegroeid is in Nederland of België. Hierdoor beheersen zij de taal en de cultuur tot in de puntjes. Wanneer u uw documenten of brieven door ons laat vertalen in het Nederlands, bent u niet alleen verzekerd dat deze vertaling grammaticaal correct is maar ook dat ze over de juiste tone of voice beschikt.

   Gecertificeerd vertaalbureau

   Vertaalbureau SIGV Coöperatie behoort tot een selecte groep vertaalbureaus die in het bezit zijn van ISO-17100 en ISO-9001 certificaten. Deze ISO-normen bieden u een garantie op vertalingen van de hoogste kwaliteit. Een native speaker maakt uw vertalingen in het Nederlands op, waarna een ervaren revisor de vertaling controleert. Enkel zo heeft u garantie op een correcte, zorgvuldige vertaling zonder onnauwkeurigheden. Ook als u documenten wilt laten vertalen in een bepaald vakgebied kunt u bij ons terecht. Wij hebben gediplomeerde tolken en beëdigde vertalers die opgeleid zijn in diverse vakgebieden. Zo kunnen wij vertalen in het Nederlands met correct gebruik van vaktermen.

   Vrijblijvende offerte aanvragen

   Heeft u een vertaling in het Nederlands nodig? Aarzel niet om ons te contacteren. Onze scherpe prijzen zullen u aangenaam verrassen. Wij werken zonder winstoogmerk, wat inhoudt dat u enkel het tarief van de tolk en/of vertaler betaalt. U betaalt ons geen bemiddelingskosten. Vraag snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.