Vertalen Engels naar Arabisch - SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Vertalen Engels naar Arabisch

   Of u nu een tolk Pools, een vertaler Frans Nederlands of een tolk Engels Arabisch zoekt, vertaalbureau SIGV kan u altijd helpen. Onze tolken zijn zeer nauwkeurig en hebben een uitmuntende taalbeheersing. Dankzij hun ruime ervaring en hun expertise in specifieke vakgebieden hebben wij voor elke situatie een gepaste tolk die Engels naar Arabisch kan vertalen.

    

   Onderhoud uw zakenrelaties met behulp van een tolk

   Heeft u een afspraak met zakenrelaties uit Oman, Qatar, Tunesië, Arabië, Syrië of Egypte en heeft u iemand nodig om de gesprekken te vertalen van Engels naar Arabisch? Onze tolken zijn gespecialiseerd in het simultaan vertalen van interculturele zakelijke en persoonlijke gesprekken. Zo kunt u vertrouwen op een goede communicatie waarbij beide partijen de kans krijgen om zich in hun eigen taal uit te drukken. Dit maakt het voor iedereen een stuk gemakkelijker en vermijdt misverstanden. Daarnaast slaat de tolk een brug tussen beide culturen. Onze tolken nemen een neutrale houding aan en leveren zowel kwaliteit als integriteit, met respect voor de boodschap en alles volgens de gedragscode en de richtlijnen van de wet beëdigde tolken en vertalers. Om het ijs aan de start van uw meeting te breken, kunt u op voorhand aan de tolk vragen “Wat is mijn naam in het Arabisch?”. Zo kunt u uw zakenrelaties alvast persoonlijk begroeten zonder tussenkomst van de tolk.

    

   Neem vrijblijvend contact met ons op

   Bij SIGV Coöperatie hoeft u geen bemiddelingskosten te betalen, u betaalt enkel het tarief van de tolk Arabisch. Zo krijgt u altijd service van topkwaliteit tegen de scherpste prijzen in de sector. Op onze website kunt u vrijblijvend een offerte voor uw project aanvragen. Wilt u een tolk inhuren en heeft u graag wat extra informatie of heeft u nog extra vragen? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij geven u graag advies en brengen u in contact met een geschikte tolk Arabisch.