Vertalen met technologie door SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Vertalen met technologie

   Om uw documenten, teksten en website te vertalen, maken we als Frans vertaalbureau ook gebruik van technologie. Dankzij deze technologie, het zogeheten vertaalgeheugen, kunnen we niet alleen sneller vertalen, maar ook meer consistent.

   Werking van het vertaalgeheugen

   Het vertaalgeheugen herkent dubbele teksten en eerder vertaalde teksten. De technologie geeft dit aan en vertaalt deze teksten op dezelfde manier als voordien. Zo wordt de vertaling consistent. Als klant geniet u daarnaast van een voordeliger tarief, want u hoeft geen dubbele kosten te betalen voor dezelfde vertaling. Voor elke klant wordt een apart vertaalgeheugen aangemaakt, zodat we de voorkeuren per klant kunnen bijhouden.

   Verschil tussen vertaalgeheugen en vertaalmachine

   Een vertaalgeheugen is een database die bestaat uit woorden, segmenten en zinsdelen die onze vertaler Nederlands Engels helpt tijdens het vertalen van uw teksten. Samen met de klant bouwen onze vertalers het vertaalgeheugen op. Zo kunnen specifieke vertalingen worden vastgelegd en hoeft onze vertaler niet voor elke klant in zijn geheugen te graven. Hoewel het vertaalgeheugen een goede ondersteuning biedt, behoudt de vertaler de controle. Dit in tegenstelling tot een vertaalmachine. Een vertaalmachine vertaalt een tekst volledig automatisch, zonder rekening te houden met de specifieke terminologie en de huisstijl van de klant. Een vertaling via een vertaalmachine is van een beduidend mindere kwaliteit. Bij SIGV Coöperatie maken we nooit gebruik van een vertaalmachine bij reguliere vertalingen. Het is dan ook niet aangeraden om een vertaalmachine te downloaden als u zelf teksten wilt vertalen.

   Kwaliteitscontrole

   Al onze vertalingen worden door een revisor gecontroleerd. Daarnaast doen we ook een automatische kwaliteitscheck. Deze controle haalt de laatste spellingsfouten en stilistische fouten weg. Zo krijgt u een kwaliteitsvolle en foutloze vertaling.

   Vertalingen van hoge kwaliteit door SIGV Coöperatie

   Wilt u SIGV Coöperatie inschakelen voor uw vertalingen? Of bent u op zoek naar een tolk Frans? Wij hebben een uitgebreid netwerk van vertalers en tolken die u bij elke opdracht kunnen helpen. Vraag vrijblijvend uw offerte op via onze website.