SIGV Coöperatie voor snelle en betrouwbare vertalingen als vertaalbureau
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Vertaalbureau

   SIGV Coöperatie voor professionele vertalingen

    

   Zoekt u een professioneel vertaalbureau om een tekst te laten vertalen? SIGV Coöperatie beschikt over een jarenlange ervaring als vertaalbureau. Onze tolken en vertalers zijn als experts erkend en weten uw documenten feilloos en zorgvuldig in honderden talen om te zetten. Van een vertaler Frans Nederlands tot een Duitse tolk bij een congres, in iedere situatie weten wij een oplossing te vinden. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

    

   Officieel vertaalbureau met native speakers

    

   Bij een vertaling gaat het niet enkel om het omzetten van de woorden in een andere taal. De brontekst bezit vaak een keur aan nuances die verloren gaan bij een onjuiste vertaling. Bij SIGV Coöperatie zijn daarom uitsluitend erkende vertalers werkzaam die native speakers zijn. Hierdoor ontvangt u een vertaling die niet alleen grammaticaal juist is, maar ook de perfecte toon bevat. Op deze manier spreekt u met de vertalingen de ideale doelgroep aan. U krijgt immers slechts één kans om een uitstekende eerste indruk te maken. Met een officiële vertaler van SIGV Coöperatie bent u ervan verzekerd dat uw boodschap niet verloren gaat.

    

   Soorten vertalingen door ons professioneel vertaalbureau

    

   Ons vertaalbureau wordt door uiteenlopende opdrachtgevers in diverse sectoren ingezet. Aangezien de tolken en vertalers in meerdere vakgebieden zijn gespecialiseerd, kunt u bij ons onder meer terecht voor medische, juridische commerciële en technische documentatie. Voorbeelden van vertalingen die veelvuldig bij ons voorkomen, zijn contractvertalingen, handleidingen, jaarverslagen, huwelijksaktes, brochures en folders. Ook bij het vertalen van een website of webshop staan de tolken en vertalers van ons vertaalbureau voor u klaar. Ondanks dat velen het Engels machtig zijn, behaalt u met een conversie van de webshop naar de taal van uw doelgroep een groter bereik. Onze vertalers verzorgen een wervende webtekst die uiteraard de zoekmachineoptimalisatie versterkt.

    

   Gecertificeerd vertaalbureau levert kwaliteit

    

   SIGV Coöperatie behoort tot de selecte groep van vertaalbureaus met de certificaten ISO-17100 en ISO-9001. Deze certificaten stellen strikte normen aan de vertaaldiensten, waardoor u ervan verzekerd bent dat uw vertaling volledig en betrouwbaar is. Bovendien worden onze vertalingen door een tweede revisor gelezen, zodat eventuele onnauwkeurigheden direct uit de tekst gefilterd worden. Wij denken met u mee, zodat u zo helder mogelijk uw boodschap overbrengt in de gewenste taal. Belangrijk is bovendien te vermelden dat SIGV Coöperatie niet winst beogend is. Het bieden van een vertaling aan ieder, ongeacht budget, is voor ons van groot belang. Meer weten over de kosten van documenten laten vertalen? Vraag gelijk een offerte op maat aan bij ons vertaalbureau.