Op zoek naar een vertaalbureau Zeist? | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Vertaalbureau Zeist

   SIGV Coöperatie voor een ervaren vertaalbureau Zeist

    

   Heeft u een professioneel vertaalbureau Engels nodig voor een boek vertaling? Of houdt u binnenkort een seminar waarvoor u een tolk wilt inhuren? SIGV Coöperatie beschikt als vertaalbureau Zeist over een uitgebreide ervaring bij het bemiddelen tussen cliënten en taalexperts. Als enigen in Nederland wordt ons vertaalbureau door de overheid erkend als specialist. Binnen ons brede netwerk aan tolken en vertalers is vrijwel ieder denkbare taal ter wereld mogelijk; van een vertaler Duits Nederlands tot een Turkse tolk. Bent u benieuwd wat ons vertaalbureau Zeist voor u kan betekenen? Vraag dan meteen een offerte op maat aan via de website van SIGV Coöperatie.

    

   Vertaalbureau Zeist voor betrouwbare vertalingen door moedertaalsprekers

    

   Bij SIGV Coöperatie kunt u ervan op aan dat u een foutloze vertaling ontvangt die voldoet aan de standaard die in het land geldt. Wij maken uitsluitend gebruik van moedertaalsprekers, die de taal door en door kennen. Hierdoor weten zij de brontekst niet alleen qua spelling juist om te zetten, maar brengen zij ook de juiste nuances en taalgevoel aan. De vertaling is hierdoor niet een 1-op-1 kopie, maar spreekt uw doelgroep aan. Het hangt uiteraard van het soort tekst en uw wensen af, in hoeverre de vertaler de ruimte heeft voor een vertaling. Bij een juridische vertaling is bijvoorbeeld nauwkeurigheid en accuraatheid vereist, terwijl bij een marketingtekst meer vrijheid is bij het omzetten van het document.

    

   Vertaalbureau Zeist voor een vertaling binnen uw vakgebied

    

   De tolken en vertalers van ons vertaalbureau Zeist hebben een hoge opleiding genoten en zijn gespecialiseerd in uiteenlopende vakgebieden. Veelvoorkomende sectoren waarvoor onze diensten worden gevraagd, zijn binnen de technische, medische, financiële, marketing en juridische branche. Onze taalspecialisten blijven voortdurend op de hoogte van innovatieve ontwikkelingen, waardoor zij nieuwe vaktermen correct en begrijpelijk in de vertaling toepassen.

    

   Een offerte aanvragen bij ons vertaalbureau Zeist

    

   U zoekt een tolk om u bij te staan bij een juridisch proces, of een vertaler voor het omzetten van een officieel document? SIGV Coöperatie zorgt dat u snel en eenvoudig met de juiste taalexpert in contact komt. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan voor een scherpe tarieven van ons vertaalbureau Zeist.