Vertaalbureau Utrecht - SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Vertaalbureau Utrecht

   Heeft u een tekst die vertaald moet worden en zoekt u een vertaalbureau in Utrecht? Of heeft u een tolk nodig in de buurt van Utrecht. Dan bent u bij vertaalbureau SIGV aan het juiste adres. Of u nu een congrestolk, vertaler Nederlands Duits of een Italiaans vertaalbureau zoekt, bij SIGV helpen we je graag verder.

   Jarenlange ervaring

   Tijdens onze jarenlange ervaring met het vertalen en tolken hebben we in en rond Utrecht een behoorlijke klantenkring opgebouwd. Vanuit onze vestiging daar bedienen wij bedrijven uit diverse branches.

   Native speakers met eigen specialisatie

   Bij vertaalbureau SIGV werken we met beëdigde vertalers die native speakers zijn. Doordat een native speaker geboren en/of opgegroeid is in het land waar de vertaling voor bestemd is, zijn onze vertalers zeer bekend met de gewoontes en de cultuur van het betreffende land. Op deze manier weten ze als geen ander wat de cultuurverschillen zijn met Nederland en weten ze hoe ze deze moeten omzeilen. Zo bent u verzekerd van een vertaling met correct taalgebruik dat geen misverstanden zal geven.

   Daarnaast hebben onze vertalers een hogere opleiding genoten en zijn ze elk gespecialiseerd in hun eigen vakgebied. WIlt u een zakelijk document laten vertalen? Dan zorgen wij voor een juridische vertaler. Heeft u nood aan productomschrijvingen voor witgoed? Onze technische vertaler buigt zich er graag over. En als u bijsluiters voor medicijnen nodig heeft, brengen wij u in contact met een vertaler met een medische achtergrond.

   Tientallen talen

   Bij vertaalbureau SIGV kunt u uw teksten in vele talen laten vertalen. Wij hebben gecertificeerde vertalers in huis die de meest gangbare talen, zoals Frans, Engels, Spaans en Italiaans, machtig zijn. Maar voor andere Europese en wereldtalen, zoals Pools, Arabisch, Marokkaans, Algerijns en Farsi, kunt u bij ons terecht. Onze vertalers zorgen voor een grammaticaal correcte vertaling, evenwel wordt een tekst nooit letterlijk woord voor woord vertaald. De tone of voice wordt altijd aan de doelgroep aangepast, zodat mensen zich direct aangesproken voelen bij het lezen van uw tekst. Zo bent u er zeker van dat uw tekst zijn doel niet voorbijschiet.

   Gecertificeerd vertaalbureau Utrecht

   Ons vertaalbureau in Utrecht is zowel ISO-17100 als ISO-9001 gecertificeerd. Dit betekent dat wij heel hoge kwaliteitseisen aan onze vertalingen stellen. Zodoende kunnen wij kwalitatief hoogwaardige vertalingen leveren tegen scherpe prijzen. Bij ons mag u zich verwachten aan snelheid, gemak en zekerheid.

   Vraag een vrijblijvende offerte op

   Wilt u graag een indicatie van de prijs van uw project? Op onze website kunt u snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte opvragen. Wij wijzen u er graag op dat wij een coöperatie zijn zonder winstoogmerk, en dat merkt u in de prijs. Voor onze bemiddeling tussen u en onze vertalers en tolken betaalt u geen overhead- of bemiddelingskosten. Ontdek het zelf en vraag nu een offerte op maat aan.