Vertaalbureau Twente | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Twentse teksten vertaald door een Twents vertaalbureau

   Bevindt u zich in Twente en wilt u uw teksten graag laten vertalen door een lokale partner? Wij van vertaalbureau SIGV Coöperatie nemen deze taak graag op ons. Dankzij ons uitgebreid netwerk van een vertaler Frans Nederlands tot een tolk Arabisch hebben we gegarandeerd de geschikte partner voor jou in huis. Wij zorgen voor hoogwaardige vertalingen van uw Twentse teksten.

   Native speakers

   Wij werken enkel met vertalers en tolken die native speakers zijn. Dat betekent dat ze door geboorte of door een lang verblijf in het land de doeltaal tot in de kleinste details beheersen. Ze hebben niet enkel ervaring met de taal, maar ook met de cultuur van het land. Op die manier kunnen zij uw vertalingen optimaliseren en helemaal afstemmen op uw wensen en doelgroep, zodat er geen ruimte is voor misverstanden.

   Daarnaast hebben de vertalers en tolken in ons netwerk verschillende specialismen, onder andere in de financiële, technische, medische en juridische sector. Onze tolken en vertalers kennen de vaktermen van de sector en kunnen moeiteloos verschillende documenten vertalen. Heeft u bijvoorbeeld een technische handleiding, een productbeschrijving, een veiligheidsvoorschrift, een medisch dossier of een huwelijksakte die vertaald moet worden? Bij SIGV Coöperatie vindt u de geschikte vertaler voor elk document.

   ISO gecertifieerd

   Bij SIGV Coöperatie garanderen wij u een hoogwaardige vertaling. Wij voldoen aan de ISO-9001 en ISO-17100 normen. Dit betekent dat wij voldoen aan de hoogste standaards voor vertaalbureaus. Een vertaling wordt altijd gecheckt door een revisor die ook een native speaker is, zoals voorgeschreven in de ISO-17100 norm. Als er een foutje in de vertaling is geslopen, halen we dat er op deze manier uit. Zo krijgt u een vertaling in handen die niet alleen foutloos is, maar ook volledig afgestemd is op uw doelgroep.

   Vertaalbureau zonder winstoogmerk

   SIGV Coöperatie is een vertaalbureau dat werkt zonder winstoogmerk. Voor u heeft dit het voordeel dat u uw documenten kunt laten vertalen of een tolk kunt inhuren tegen een voordelig tarief. U hoeft enkel het tarief van de vertaling of het tolken te betalen, er zijn geen bemiddelingskosten verbonden aan onze tussenkomst. Kent u graag de kosten voor uw project? Via onze website kunt u een vrijblijvende offerte op maat aanvragen. Heeft u nog extra vragen? Aarzel niet om ons te contacteren, wij helpen u graag bij al uw vragen en projecten.