Professioneel vertaalbureau Thai bij SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   vertaalbureau Thai

   Professioneel vertaalbureau Thai met ervaren vertalers

    

   Een arbeidsovereenkomst laten vertalen van het Nederlands in het Thai of een contract afsluiten vertaald uit de Thaise taal in het Nederlands? SIGV Coöperatie biedt als professioneel vertaalbureau Thai ervaren tolken en vertalers in meer dan 250 talen aan. Wij bieden tolkdiensten aan op locatie, zoals een congrestolk, via de telefoon of zelfs als videotolk. Hierdoor vindt de identificatie door middel van een documentenscanner plaats. Van een vertaler Duits Nederlands tot een Italiaans vertaalbureau, onze tolken en vertalers zorgen dat u razendsnel over een vloeiende vertaling beschikt. Wilt u meer weten over onze diensten als vertaalbureau Thai? Vraag dan meteen een offerte op maat aan via de website.

    

   Vertaalbureau Thai voor een correcte vertaling van native speakers

    

   Wie zaken wil doen op de groeiende markt van Thailand, zoekt manieren om intensief contact te onderhouden met zijn Thaise zakenpartner. Daarbij is het van belang dat u de zakencultuur van Thailand goed kent en weet op welke manier u het beste kunt communiceren met de lokale ondernemingen. SIGV Coöperatie werkt met native speakers die geboren en getogen zijn in Thailand. Hierdoor kennen zij niet het Thai alleen door en door, ook zijn zij op de hoogte van de lokale cultuur en gebruiken. Zij weten Thaise vertalingen te presenteren die zowel correct zijn op basis van grammatica, vakspecifieke terminologie en volledigheid, maar die ook passen bij de gewenste doelgroep. Zo doorbreekt u de taalbarrière wat de handel ten goede komt.

    

   Vertaalbureau Thai voor uiteenlopende sectoren

    

   Het Thai is een ingewikkeld taal. Niet alleen wijkt de taal enorm af van westerse talen, ook worden vrijwel alle woorden binnen een zin aan elkaar geschreven. Het Thai heeft bovendien vijf diverse vocabulaires: het koninklijk Thai, sacraal Thai, retorisch Thai, geschreven Thai en informele Thai. De tolken en vertalers van SIGV Coöperatie houden rekening met het doel van uw vertaling om zo de tekst op de juiste manier af te stemmen. Onze hoogopgeleide tolken en vertalers hebben uiteenlopende specialismen, waarbij ze het vakjargon kennen. Van een technische handleiding vertalen naar het Thai of juist de algemene voorwaarden bij een overeenkomst uit het Thai naar het Nederlands vertalen, onze vertalers zorgen ervoor dat de communicatie vlekkeloos verloopt. Veelvoorkomende specialismen waarbij ons vertaalbureau Thai wordt ingeschakeld, zijn bij de technische, medische, financiële en juridische sector.

    

   Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan bij ons Thai vertaalbureau

    

   SIGV Coöperatie is als enigen in Nederland door de overheid erkend als ervaren specialisten op het gebied van tolken en vertalen. Met een jarenlange ervaring hebben wij naar tevredenheid duizenden klanten aan een goede vertaling geholpen. SIGV Coöperatie streeft bovendien geen winstoogmerk na. Dit houdt in dat u een nauwkeurige vertaling van ons Thai vertaalbureau ontvangt tegen een scherp tarief. Vraag gelijk een offerte op maat aan voor uw vertaling van of naar het Thai.