Vertaalbureau Soedanees - SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Vertaalbureau Soedanees

   Vertaalbureau Soadanees

   Een gesprek aanknopen met iemand die uw taal niet spreekt en waarvan u ook de taal niet spreekt, kan vervelend zijn. Nog vervelender wordt het als het in een zakelijke context voorkomt. Denk daarbij maar aan een gesprek met een leverancier, klant of werknemer, of als u een toespraak moet geven op een internationaal congres. In dat geval kan een tolk u helpen om een taalbrug te slaan. SIGV Coöperatie beschikt over ervaren en gespecialiseerde tolken die u graag helpen om de taalbarrière te doorbreken. Of u nu op zoek bent naar een tolk Spaans voor tijdens een zakengesprek of een vertaler Nederlands Italiaans voor het vertalen van uw huwelijksakte; bij ons vertaalbureau vindt u altijd de vertaler of tolk die bij uw project past.

   Arabisch Soedanees

   Het Soedanees is een variant of dialect van het Arabisch dat gesproken wordt in delen van Eritrea en in heel Sudan. Soedanees Arabisch is te vergelijken met Egyptisch Arabisch, en dan voornamelijk het Midden- en Zuid-Egyptisch Arabisch of Sa’idi-Arabisch. Daarnaast is het verwant met het Hejazi-Arabisch. Dit houdt in dat de uitspraak van sommige letters hetzelfde is als die van hijazi. Wanneer u uw zaken uitbreidt naar deze regio is het belangrijk dat u uw klanten en zakenpartners in deze taal aanspreekt. Op deze manier toont u een grote portie respect voor de cultuur.

   Uw project in Arabisch (Soedanees) vertalen

   Heeft u een tolk Soedanees nodig voor een congres of voor een zakengesprek? Bedenk vooraf ook even of de tolk uw project in Arabisch (Soedanees) moet vertalen naar het Nederlands of ook naar een andere taal. Heeft u de vertaling tijdens het congres of het gesprek nodig of gebeurt de vertaling achteraf? Ook als u een tolk Soedanees nodig heeft met een gespecialiseerde kennis, zoals bijvoorbeeld medische, technische of juridische kennis, kan ons vertaalbureau u helpen. Afhankelijk van uw wensen en behoeften koppelen wij de juiste tolk Soedanees aan uw project.

   Gecertificeerd vertaalbureau Soedanees

   SGIV Coöperatie is één van de weinige vertaalbureaus die gecertificeerd zijn met ISO-17100 en ISO-9001 certificaten. Wij voldoen aan de ISO-normen zodat u zekerheid hebt dat uw vertalingen van de hoogste kwaliteit zijn. Onze tolken zijn native speakers die jarenlang in het desbetreffende land hebben gewoond, waardoor ze een goede kennis hebben van de taal en van de cultuur. Op die manier bent u er zeker van dat u uw gesprekspartner op de juiste manier wordt benaderd en dat de tolk Soedanees de juiste tone of voice gebruikt.

   Vraag uw offerte op maat aan

   Bij SIGV Coöperatie krijgt u de beste vertalingen tegen de scherpste prijs. Omdat wij zonder winstoogmerk werken, hoeft u geen bemiddelingskosten te betalen en betaalt u enkel het tarief voor onze tolk Soedanees. Dit tarief wordt onder andere bepaald door de grootte van het project en de nodige gespecialiseerde kennis van de tolk Soedanees. Bent u benieuwd naar de kosten van uw project? Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte op maat aan.