Ervaren vertaalbureau Servisch vindt u bij SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Vertaalbureau Servisch

   Betrouwbare vertalingen door ons vertaalbureau Servisch

    

   Bent u op zoek naar een professioneel vertaalbureau Servisch voor een zorgvuldige vertaling? SIGV Coöperatie beschikt over een jarenlange ervaring op het gebied van tolken en vertalen. In meer dan 250 talen weten onze tolken en vertalers uw boodschap helder over te brengen. Onze ervaren tolken en vertalers worden voor verschillende doeleinden ingezet; van een congrestolk bij verschillende seminars tot een vertaler Duits Nederlands voor uw juridische documenten. Benieuwd wat ons vertaalbureau voor uw vertaling van of naar het Servisch kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan via de website.

    

   Vertaalbureau Servisch met native speakers

    

   Net als het Bosnisch en het Kroatisch vormt het Servisch een Servo-Kroatische taal. In voormalig Joegoslavië was het Servo-Kroatisch de officiële taal. Voordat het land uiteenviel, werden de verschillende talen van de verschillende landen gezien als dialecten van dezelfde Servo-Kroatische taal. Gezien de huidige politieke situatie is het onjuist en onwenselijk om het Servisch nog een dialect te noemen. Ondanks de relatief kleine verschillen worden het Servisch, Kroatisch en Bosnisch namelijk als volwaardige talen. De verschillen tussen de talen zijn te vergelijken met Braziliaans en Europees Portugees. Voor een goede, zakelijke communicatie wilt u uiteraard de juiste Servische taal toepassen om uw boodschap zo goed mogelijk over te brengen. SIGV Coöperatie maakt uitsluitend gebruik van native speakers, die geboren en getogen in Servië zijn. Hierdoor verzorgen de vertalers een zorgvuldige Servische vertaling met de juiste emotie en tone of voice.

    

   Servisch vertaalbureau voor verschillende sectoren

    

   Ons Servisch vertaalbureau biedt vertalingen van en naar het Servisch aan in uiteenlopende markten en industrieën. Zo leveren tolken en vertalers juridische, technische, medische en financiële vertalingen. Van een technische handleiding, veiligheidsvoorschriften en product specificaties tot arbeidsovereenkomsten, algemene voorwaarden en jaarverslagen. Ook voor webshops en websites is een vertaling in het Servisch onmisbaar. Ondanks dat veel Serven het Engels of Duits begrijpen, boort u met een website in het Servisch een grotere doelgroep aan, wat meer conversies op uw website oplevert. Ons Servisch vertaalbureau vertaalt uw webteksten in het Servisch, met inachtneming van de juiste zoekmachineoptimalisatie.

    

   Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan bij ons Servisch vertaalbureau

    

   SIGV Coöperatie beschikt over twee certificaten, de ISO-17100 en ISO-9001, om de kwaliteit van ons Servisch vertaalbureau te waarborgen. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat uw vertaling van of naar het Servisch betrouwbaar en volledig is. Iedere dag ondersteunen onze tolken en vertalers zowel kleine als grote ondernemers om zo helder mogelijk te communiceren. SIGV Coöperatie werkt bovendien zonder winstoogmerk. U krijgt dus niet te maken met onverwachte overheadkosten, maar betaalt een eerlijk tarief voor een professionele Servische vertaling. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan bij ons Servisch vertaalbureau.