Een betrouwbaar vertaalbureau Portugees vindt u bij SIGV
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   SIGV levert een professioneel vertaalbureau Portugees

    

   Bent u regelmatig werkzaam op de Portugese of Braziliaanse markt, dan dient u veelal teksten van en naar het Portugees te vertalen. SIGV Coöperatie beschikt als bemiddelaar over een jarenlange ervaring met tolken en vertalers. Als enigen in Nederland zijn wij erkend als specialisten op dit gebied. Wij bieden vertalingen in meer dan 250 talen aan, zoals een tolk Turks of een vertaler Nederlands Spaans. Wilt u meer weten over ons vertaalbureau Portugees? Vraag dan meteen een offerte op maat aan via onze website.

    

   Ons Portugees vertaalbureau voor vertalingen van kwaliteit

    

   Het Portugees wordt wereldwijd door zo'n 230 miljoen mensen gesproken, waarvan circa 210 miljoen mensen native speakers zijn. Portugees is bovendien een officiële taal binnen de Europese unie. In Brazilië spreekt men ook Portugees, alhoewel het Braziliaans-Portugees op een aantal punten afwijkt. Het Portugees dat in Portugal wordt gesproken, is dan ook voor Brazilianen lastig om te verstaan. De spelling van de taal is wel in vrijwel alle Portugeessprekende landen identiek. Aangezien Portugees en Braziliaans-Portugees in feite twee verschillende talen zijn, voorziet ons vertaalbureau Portugees u graag van vertalingen in beide dialecten. Doordat wij gebruik maken van ervaren native vertalers die zijn opgeleid in de taal en cultuur, sluiten de vertalingen perfect bij de doelgroep aan.

    

   Portugees vertaalbureau voor vertalingen op maat

    

   Van een eenvoudig document tot een ingewikkelde technische tekst, ons Portugees vertaalbureau is dagelijks aan het werk om allerlei soorten Portugese vertalingen uit te voeren. Ons vertaalbureau Portugees is zowel ISO-17100 als ISO-9001 gecertificeerd, wat aangeeft dat de vertalingen zorgvuldig worden gecontroleerd en aan strikte kwaliteitsvereisten moeten voldoen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de Portugese vertalingen correct en passend zijn.

    

   Financiële documenten vertaald door ons vertaalbureau Portugees

    

   Bent u van plan om met uw bedrijf actief zaken te gaan doen in Portugal, Brazilië, Mozambique of Angola? Transparante communicatie met uw zakenpartners en Portugese personeel is essentieel. Ook als u in Nederland werkt met Portugeestalige werknemers, is het van belang dat zij de veiligheidsvoorschriften en productieprocessen goed begrijpen. Met een vertaalbureau Portugees presenteert u uw diensten en producten in een prachtige brochure of folder en op uw website. De Nederlandse teksten zijn met zorg geschreven. Dan is het niet anders dan begrijpelijk dat u een vertaalbureau Portugees zoekt die een correcte vertaling verkrijgt. Het gaat daarbij niet alleen om een letterlijke vertaling, maar om een identieke tone of voice.

    

   Veelvoorkomende talencombinaties bij ons Portugees vertaalbureau

    

   De meest voorkomende vertalingen bij ons Portugees vertaalbureau zijn Portugees Nederlands en Nederlands Portugees. Een vertaler of tolk inhuren gebeurt echter ook voor talencombinaties als Duits Portugees en Frans Portugees. Ons vertaalbureau Portugees voert bovendien vertalingen uit in uiteenlopende branches, met financiële, juridische en medische vertalingen. Doordat onze vertalers door de rechter beëdigd zijn, zijn de juridische documenten in het Portugees rechtsgeldig. Bent u benieuwd wat de kosten zijn van ons vertaalbureau Portugees? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de website of vraag een offerte op maat aan.

    

   vertaalbureau portugees