Vertaalbureau Pools voor zorgvuldige vertalingen | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   vertaalbureau pools

   Toonaangevend vertaalbureau Pools bij SIGV Coöperatie

   Zoekt u een professioneel vertaalbureau Pools voor een nauwkeurige vertaling? SIGV Coöperatie beschikt over een uitgebreide expertise op het gebied van tolken en vertalingen. Wij bieden de mogelijkheid om te vertalen in maar liefst 250 talen. Van een vertaler Nederlands Italiaans tot een tolk Turks. Ook kunt u een tolk inhuren voor bijvoorbeeld congressen, rechtszaken of medische gesprekken. Zelfs een videotolk behoort tot de mogelijkheden, waarbij de identificatie via een documentenscanner verloopt. Vraag meteen een offerte op maat aan voor ons vertaalbureau Pools via de website.

   Professionele Poolse vertalingen door ons vertaalbureau Pools

   Vanaf het moment dat Polen tot de Europese Unie is toegetreden, is het aantal Poolse vertalingen enorm in aantal toegenomen. Bovendien nemen de economische contacten tussen Nederland en Polen al jarenlang toe. Doordat de positie van Polen binnen Europa een steeds grotere rol inneemt, is het verstandig om uw teksten naar het Pools te laten vertalen door ons vertaalbureau Pools. Ons Poolse vertaalbureau beschikt over zowel de ISO-17100 als de ISO-9001 certificering, zodat wij gegarandeerd vertalingen leveren van hoge kwaliteit. Daarnaast bieden wij vertalingen Nederlands Pools, Pools Nederlands aan maar ook andere opties als Pools Engels.

   Een Poolse vertaling door native speakers

   SIGV Coöperatie werkt uitsluitend samen met hoogopgeleide vertalers Pools die de taal als moedertaal onder de knie hebben. Dit betekent dat onze Poolse vertalers geboren en opgegroeid zijn in Polen, waardoor zij niet alleen de taal maar ook de cultuur goed kennen. Door gebruik te maken van ons vertaalbureau Pools met native speakers zijn de vertalingen niet alleen grammaticaal op orde, maar is de tone of voice ook zorgvuldig uitgekozen. U wilt immers wel met uw Poolse vertaling de juiste doelgroep aanspreken. Een letterlijke vertaling kan namelijk compleet de plank misslaan en de communicatie op een negatieve wijze beïnvloeden.

   Gecertificeerd vertaalbureau Pools met ervaring binnen uw sector

   Steeds meer organisaties uit Nederland werken samen met Poolse instellingen of zijn werkzaam in Polen. Daarom biedt ons vertaalbureau Pools vertalingen aan in technische, marketing of juridische context van en naar het Pools. Zo vertalen wij geregeld arbeidscontracten, technische handboeken voor medewerkers, handleidingen, medische documenten of import- en exportdocumenten. Onze Pools vertalers zijn in ten minste één specialisme expert, zoals in medische, technische of juridische documenten. Voor de geldigheid van juridische documenten in Polen leveren wij de vereiste vertaling door een beëdigde Poolse vertaler.

   Voordelige vertaling van hoge kwaliteit door ons vertaalbureau Pools

   SIGV Coöperatie hanteert geen winstoogmerk. Zo rekent ons vertaalbureau Pools geen hoge bemiddelingskosten of bedragen voor de overhead. Een betrouwbare vertaling Pools leveren voor een scherp tarief; dat staat bij ons centraal. Door middel van snelheid, vakkundigheid en eerlijkheid zijn wij voor veel opdrachtgevers een betrouwbare partner op het gebied van vertalen. Vraag meteen een offerte op maat aan voor uw Poolse vertaling.