Vertaalbureau Marokkaans nodig? Kijk bij SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Vertaalbureau Marokkaans

   Gespecialiseerd vertaalbureau Marokkaans bij SIGV Coöperatie

    

   Zoekt u een geschikt vertaalbureau Marokkaans om uw documenten te laten vertalen? SIGV Coöperatie is als enige door de overheid erkend als specialist bij het bemiddelen voor tolken en vertalers. Wij bieden vertalingen in honderden talen aan; van een tolk Turks tot een vertaler Duits Nederlands. Wilt u meer weten over de werkwijze en tarieven van ons vertaalbureau Marokkaans? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer inlichtingen of vraag een offerte op maat aan via de website.

    

   Vertaalbureau Marokkaans met moedertaalsprekers

    

   Het Marokkaans vormt een onderdeel van het Arabisch, wat momenteel door circa 400 miljoen mensen ter wereld wordt gesproken. De taal wordt dan ook gezien als de moedertaal van de islamitische cultuur. Sinds 1973 wordt het Arabisch door de Verenigde Naties erkend, naast het Engels, Mandarijn, Russisch, Frans en Spaans. Het Arabische alfabet kent 28 letters, en wordt van rechts naar links geschreven. Ondanks dat de taal door miljoenen mensen wordt gesproken, kent iedere regio zijn eigen dialect. Zo spreekt men in Marokko het Marokkaanse dialect, wat aanzienlijk verschilt van het Arabisch in Irak. De verschillen zijn zodanig, dat de sprekers van uiteenlopende dialecten elkaar moeizaam kunnen verstaan. SIGV Coöperatie maakt daarom gebruik van moedertaalsprekers die zijn geboren en getogen in Marokko. Zij kennen de gebruiken van de taal door en door, waardoor zij probleemloos uw boodschap overbrengen in het Marokkaans.

    

   Vertaalbureau Marokkaans voor uw vakterrein

    

   Een huwelijksakte van het Marokkaans in het Nederlands laten vertalen, of een Marokkaanse tolk nodig die u bijstaat bij het proces van de notaris? Ons vertaalbureau Marokkaans werkt samen met hoogopgeleide tolken en vertalers, die beschikken over uiteenlopende specialismes. Veelvoorkomende vakterreinen waarbinnen onze taalexperts worden toegepast, zijn binnen de juridische, medische, financiële, technische en marketingbranche. Onze taalspecialisten zijn op de hoogte van het vakjargon, waardoor zij in een begrijpelijke en leesbare taal uw tekst omzetten.

    

   Gecertificeerd vertaalbureau Marokkaans voor uw vertaling

    

   Als een van de weinige vertaalbureaus beschikt SIGV Coöperatie over de ISO 17100 en ISO 9001 certificaten. Deze certificaten geven u de garantie dat het vertaalproces aan hoge kwaliteitsnormen voldoet. Zo werken wij transparant, snel en zorgvuldig. Niet alleen maken wij gebruik van moedertaalsprekers voor het vertalen van de tekst, ook de revisor die de tekst controleert is een native speaker. Voor officiële instanties beschikken wij over een beëdigde vertaler Marokkaans, waardoor uw vertaalde documenten direct door de organisaties erkend worden.

    

   Vraag een offerte aan bij ons vertaalbureau Marokkaans

    

   Zodra u een aanvraag doet voor een vertaling bij ons vertaalbureau Marokkaans, schakelen wij direct de vertaler in die het beste bij uw vakgebied en situatie past. Wij rekenen bovendien geen bemiddelingskosten, waardoor de vertaaldiensten scherp geprijsd zijn. Vraag meteen een persoonlijke offerte aan via de website voor de tarieven van ons vertaalbureau Marokkaans.