SIGV Coöperatie voor een professioneel vertaalbureau Koreaans
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   vertaalbureau Koreaans

   Een professioneel vertaalbureau Koreaans voor uw vertaling

    

   Zoekt u een betrouwbaar vertaalbureau Koreaans voor een nauwkeurige vertaling? SIGV Coöperatie is als enige in Nederland door de overheid erkend als specialist op dit gebied. Met een jarenlange ervaring bij het bemiddelen voor de overheid beschikken onze tolken en vertalers een jarenlange ervaring met het vertalen in meer dan 250 talen. Van een tolk Arabisch of een tolk Frans tot een vertaler Nederlands Italiaans, ons vertaalbureau staat voor u klaar om een razendsnelle en nauwkeurige vertaling af te leveren. Bent u benieuwd wat wij in uw situatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via onze website voor een offerte op maat.

    

   Koreaans vertaalbureau met native speakers

    

   Het Koreaans wordt door circa 80 miljoen mensen wereldwijd gesproken. Officieel zijn er zeven Koreaanse dialecten, die verspreid voorkomen over Noord- en Zuid-Korea. Het dialect van Seoul wordt als het officiële dialect van Zuid-Korea gezien. De verschillen tussen de dialecten zijn aanzienlijk, met name in de uitspraak, grammatica, spelling en vocabulaire. Daarnaast schrijft men in het Hangul, waarbij iedere klank over een eigen teken beschikt. Dankzij de groeiende economie willen steeds meer ondernemingen zaken doen in de Koreaanse landen. Een Koreaans vertaalbureau zorgt ervoor dat essentiële documenten zoals koopovereenkomsten en algemene voorwaarden nauwkeurig worden vertaald, zodat misverstanden worden vermeden. Het Koreaans kent voor onze vertalers en tolken geen geheimen. SIGV Coöperatie werkt uitsluitend met native speakers, die zijn geboren en opgegroeid met de taal. Hierdoor zijn zij op de hoogte van de verschillende nuances en emoties in de taal, waardoor zij een perfecte vertaling van of naar het Koreaans kunnen afleveren. Zo brengt u uw boodschap helder en transparant over, wat de zakenrelatie ten goede komt.

    

   Koreaans vertaalbureau voor uiteenlopende doeleinden

    

   Ons vertaalbureau Koreaans biedt tolken en vertalers met verschillende specialismen aan, onder meer voor de juridische, medische, technische en financiële sector. Veel Zuid-Koreaans ondernemingen die actief zijn in Europa hebben een razendsnelle economische ontwikkeling doorgemaakt en werken in de hoogtechnologische industrie. Onze vertalers zijn op de hoogte van de vaktermen binnen uw branche en vertalen dan ook moeiteloos documenten als een product beschrijving, technische handleiding of veiligheidsvoorschrift. Verder zijn veelvoorkomende documenten om te vertalen contracten, huwelijksaktes, medische dossiers en jaarverslagen. Ook voor websites of webshops zijn tweetalige teksten geliefd. Ondanks dat het Engels voor de meeste Koreanen geen probleem is, sluit een webshop in de eigen taal eerder aan bij uw doelgroep. Bovendien past ons vertaalbureau Koreaans de zoekmachineoptimalisatie toe in de teksten.

    

   Koreaans vertaalbureau zonder winstoogmerk

    

   Bij ons staat het leveren van een betrouwbare vertaling van het Nederlands naar het Koreaans of vice versa centraal. Doordat SIGV Coöperatie geen winstoogmerk heeft, ontvangt u het vertaalde document tegen een voordelig tarief. Bent u benieuwd wat de kosten voor uw vertaling in het Koreaans zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan voor ons Koreaans vertaalbureau.