Vertaalbureau Koerdisch - SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Vertaalbureau Koerdisch

   Vertaalbureau Koerdisch

   Heeft u enkele documenten die u wilt laten vertalen naar het Koerdisch? Of wenst u uw bedrijf uit te breiden naar Turkije, Irak, Iran, Armenië, Azerbeidzjan, Georgië of Syrië? Dan komt een ervaren vertaalbureau Koerdisch zeker van pas. SIGV Coöperatie beschikt over ervaren vertalers en tolken die u graag verder helpen. Of u nu op zoek bent naar een congrestolk voor uw seminaries of een vertaler Duits Nederlands voor het vertalen van uw juridische documenten; bij ons vertaalbureau vindt u altijd de vertaler of tolk die bij uw project past.

    

   Vertalingen van en naar het Koerdisch

   Het Koerdisch, een Indo-Europese taal, wordt gesproken in Koerdistan. Deze regio in West-Azië wordt bevolkt door Koerden en strekt zich uit tot het noordwesten van Syrië en Iran, het noordoosten van Irak en het zuidoosten van Turkije. In deze vier landen wonen bijna 44 miljoen Koerden. Het Koerdisch kent niet alleen vele dialecten maar gebruikt ook drie verschillende alfabetten, namelijk het Latijns, Arabisch en Cyrillisch alfabet. Dit maakt van het Koerdisch een ongelooflijk complexe taal. Als u zich in de regio Koerdistan vestigt, is een vertaling van uw documenten, teksten en website een mooie blijk van respect voor de lokale cultuur.

    

   Native speakers van vertaalbureau Koerdisch

   Als u zaken wilt doen in Koerdistan, wilt u graag de juiste tone of voice gebruiken. Dankzij de native speakers van ons vertaalbureau bent u verzekerd van een correcte vertaling met respect voor de cultuur. Native speakers zijn geboren en/of opgegroeid in de regio Koerdistan en hebben daardoor ze de taal en de cultuur tot in de puntjes beheersen. Daardoor kunnen wij u een vertaling bieden die niet alleen grammaticaal correct is maar ook over het juiste cultuurgevoel en de juiste tone of voice beschikt.

    

   Gecertificeerd vertaalbureau Koerdisch

   SGIV Coöperatie is lid van een selecte groep vertaalbureaus met ISO-17100 en ISO-9001 certificaten. Wij voldoen aan de ISO-normen die u een garantie bieden op een vertaling van de hoogste kwaliteit. Uw vertaling van en naar het Koerdisch wordt gemaakt door een native speaker en wordt daarna gecontroleerd door een ervaren revisor. Op deze manier bent u verzekerd van een zorgvuldige, correcte vertaling zonder onnauwkeurigheden. Heeft u specifieke vertalingen nodig van juridische, technische, medische of financiële documenten? Ook daarbij kunnen wij u helpen. Onze beëdigde vertalers en gediplomeerde tolken zijn opgeleid in diverse specialismen, zodat wij aan al uw behoeften kunnen voldoen. Zo bent u zeker van een vertaling met het juiste gebruik van vaktermen.

    

   Vraag uw offerte op maat aan

   Bent u benieuwd naar de kosten van uw project? U zult aangenaam verrast zijn door onze scherpe tarieven. Omdat wij zonder winstoogmerk werken, betaalt u enkel het tarief van de vertaler en/of de tolk en hoeft u ons geen bemiddelingskosten te betalen. Op onze website kunt u snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen.