Professioneel vertaalbureau Irakees nodig? | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   vertaalbureau Irakees

   Ervaren vertaalbureau Irakees voor een nauwkeurige vertaling

    

   Een Irakese tolk nodig om u bij te staan bij een juridisch proces, of een vertaalbureau Irakees inhuren om een arbeidsovereenkomst te laten vertalen? SIGV Coöperatie brengt u als professioneel vertaalbureau Irakees in contact met betrouwbare tolken en vertalers in uw regio. Wij leveren vertalingen in honderden talen; van een Poolse tolk tot een vertaler Italiaans Nederlands. Wilt u meer weten over onze werkwijze en tarieven? Vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan via onze website.

    

   Irakees vertaalbureau met moedertaalsprekers

    

   In Irak wordt het Arabisch gesproken. Maar liefst 380 miljoen mensen ter wereld spreken deze Semitische taal, wat als moedertaal van de islamitische wereld wordt gezien. Sinds 1973 werd de culturele, religieuze en politieke betekenis van het Arabisch door de Verenigde Naties erkend. Binnen het Arabisch zijn echter talrijke dialecten, die zó sterk zijn, dat mensen uit verschillende landen elkaar niet eens kunnen verstaan. Zo heeft iemand die Marokkaans Arabisch spreekt een totaal ander dialect dan het Irakees Arabisch. SIGV Coöperatie maakt daarom gebruik van tolken en vertalers die zijn geboren en opgegroeid in Irak. Zij kennen de taal en de cultuur door en door, waardoor zij een adequate vertaling afleveren die geschikt is voor de doelgroep. Niet alleen qua grammatica klopt de tekst, ook qua taalgevoel en nuance is de vertaling correct.

    

   Vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan bij ons vertaalbureau Irakees

    

   Als een van de weinige vertaalbureaus Irakees in Nederland voldoet SIGV Coöperatie aan zowel de ISO 9001 en ISO 17100 normen. Deze keurmerken waarborgen de kwaliteit die wij leveren, met een snel en transparant werkproces en voordelige prijs. Vraag direct een offerte op maat aan voor de tarieven van ons vertaalbureau Irakees.