Vertaalbureau Haarlem nodig? Kijk bij SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Vertaalbureau Haarlem

   SIGV Coöperatie voor een vertaalbureau Haarlem

    

   Verblijft u in Haarlem en zoekt u een ervaren vertaalbureau? Wanneer u gebruik maakt van de tolken en vertalers van SIGV Coöperatie hoeft u niet ver te reizen. Onze taalspecialisten komen graag bij u langs op kantoor of regelen alles online om de vertaling zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. SIGV Coöperatie is als enige vertaalbureau Haarlem door de overheid erkend als specialist bij het bemiddelen tussen cliënten enerzijds en tolken en vertalers anderzijds. Wij beschikken dankzij onze jarenlange expertise over een breed netwerk aan taalexperts die u graag bijstaan voor een foutloze vertaling. Zo kunt u een congrestolk inhuren om de communicatie bij sprekers te verduidelijken of een vertaler Nederlands Italiaans inhuren om een Nederlandse koopovereenkomst in het Italiaans om te zetten. Meer weten over de diensten van ons vertaalbureau Haarlem? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte op maat aan.

    

   Het belang van een goede vertaling door een professioneel vertaalbureau Haarlem

    

   Tegenwoordig kan iedereen een tekst in een online vertaalmachine kopiëren en een 1-op-1 kopie ontvangen in een andere taal. In veel gevallen voldoet een dergelijke vertaling echter niet aan de eisen die u stelt. Zo worden gezegdes en grappen op een miraculeuze wijze vertaald, lopen zinnen niet vloeiend en mist de tekst de aansluiting met de doelgroep. SIGV Coöperatie schakelt daarom hoogopgeleide moedertaalsprekers in, die de taal en cultuur begrijpen van het land waarin de tekst moet worden omgezet. Zo klopt de vertaling van ons vertaalbureau Haarlem niet alleen grammaticaal en qua spelling, maar is de tekst ook afgestemd op de lezer die u wilt bereiken.

    

   Verschillende soorten vertalingen bij ons vertaalbureau Haarlem

    

   Een technische handleiding voor een product van ons vertaalbureau Engels of de ondersteuning van onze tolk gebruiken bij een bespreking tussen zakenpartners over de algemene voorwaarden bij een koopovereenkomst? Ons vertaalbureau Haarlem zet u op uiteenlopende wijzen in om de communicatie tussen partijen te verduidelijken. Wij beschikken over tolken en vertalers in meerdere branches, zoals de financiële, juridische, medische, technische en marketingsector. Doordat onze taalexperts continu op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen hun vakgebied, passen zij vaktermen correct toe en weten zij binnen de vertaling meteen waar het over gaat.

    

   Vraag meteen een offerte op maat aan bij ons vertaalbureau Haarlem

    

   SIGV Coöperatie hanteert, in tegenstelling tot andere bemiddelingsbureaus, geen bemiddelingskosten. U hoeft dus alleen de kosten voor de vertaling aan de tolk of vertaler te voldoen. Hierdoor zijn de prijzen van ons vertaalbureau Haarlem scherp. Bent u benieuwd wat de kosten van ons vertaalbureau Haarlem voor uw document of bijeenkomst zijn? Vraag dan gerust een offerte op maat aan via de website van SIGV Coöperatie en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.