SIGV Coöperatie voor het beste vertaalbureau Grieks
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Vertaalbureau Grieks

   Tolk Grieks

   Denkt u bij Griekenland ook direct aan zon, zee en feta? Griekenland is niet voor niets een fantastische vakantiebestemming. Maar ook in zaken is het fijn werken met Grieken. Doet u al zaken in Griekenland of wilt u graag uw bedrijf uitbreiden naar Griekenland? Dan kan het zijn dat u een tolk Grieks nodig hebt om folders, webteksten en andere documenten vanuit het Grieks naar het Nederlands te vertalen. Daar kunnen wij u, als vertaalbureau, uitstekend bij helpen. Bij ons kunt u een native tolk inhuren. Onze tolken zijn niet enkel opgegroeid met de taal maar ook met de cultuur.

    

   Professioneel vertaalbureau Grieks met ervaren tolken en vertalers

    

   Zoekt u een vertaalbureau Grieks voor een professionele vertaling? SIGV Coöperatie beschikt over een uitgebreid aanbod aan ervaren tolken en vertalers in meer dan 250 talen. Van een vertaalbureau Italiaans en een vertaler Duits Nederlands tot een congrestolk Pools, onze vertalers en tolken helpen u om de communicatie met anderen te verduidelijken. Bent u benieuwd wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan bij ons vertaalbureau Grieks

    

   Vertaalbureau Grieks voor verschillende toepassingen

    

   Het zonnige Griekenland met zijn talrijke parelwitte stranden vormt een ideale vakantiebestemming. De toeristensector is dan ook zeer uitgebreid en biedt verscheidene mogelijkheden. Ons vertaalbureau Grieks helpt u bij het vertalen van uw folders, brochures en webteksten. Zo spreekt u de juiste doelgroep aan voor een grotere klantenbinding. Ook binnen andere sectoren verlenen wij graag onze diensten, zoals bij het vertalen van een technische handleiding, arbeidsovereenkomst of medisch document. Onze tolken en vertalers zijn hoogopgeleid en beschikken over een aantal specialismen, onder meer voor juridische, financiële, technische en medische vertalingen.

    

   Grieks vertaalbureau met native speakers

    

   Een correcte vertaling van het Nederlands naar het Grieks of omgekeerd is niet simpelweg een één-op-één vertaling van de brontekst. SIGV Coöperatie maakt dan ook gebruik van native speakers, die geboren en opgegroeid zijn in Griekenland. Met de juiste kennis van de Griekse taal en cultuur weten onze vertalers de beste woordkeuzes te maken binnen de context. Zo leest de tekst prettig, kiest men de beste tone of voice en voelt men verschillende nuances aan, zonder dat de boodschap van de brontekst uit het oog wordt verloren.

    

   Gecertificeerd Grieks vertaalbureau voor kwaliteit

    

   SIGV Coöperatie behoort tot de selecte groep van gecertificeerde Griekse vertaalbureaus, om een hoge kwaliteit van de vertalingen van of naar het Grieks te waarborgen. Zo beschikken wij over de ISO-17100 en ISO-9001 certificaten. Bovendien worden de vertalingen van ons Grieks vertaalbureau zorgvuldig gecontroleerd door een tweede native speaker, om eventuele onnauwkeurigheden direct uit de vertaling te verwijderen. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat de vertalingen van een hoogwaardige kwaliteit zijn. Ook bieden wij beëdigde vertalingen aan voor juridische documenten.

    

   Vraag een offerte op maat aan bij ons Grieks vertaalbureau

    

   Iedere dag biedt ons Grieks vertaalbureau ondersteuning bij zowel kleine als grote organisaties om hun boodschap zo helder en krachtig mogelijk over te brengen. We denken met u mee om uw volledige internationale potentieel te benutten. SIGV Coöperatie werkt bovendien zonder winstoogmerk, zodat u een hoogstaande vertaling ontvangt tegen een scherp tarief. Vraagt u zich af wat de kosten voor een Griekse vertaling van uw documenten zijn? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte op maat aan bij ons Grieks vertaalbureau.