SIGV Coöperatie voor professioneel vertaalbureau Georgisch
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   vertaalbureau Georgisch

   SIGV Coöperatie voor een ervaren vertaalbureau Georgisch

    

   Een vertaalbureau Georgisch nodig voor het laten vertalen van een brochure? Of op zoek naar een tolk Georgisch die u bijstaat gedurende een juridisch geschil bij de rechtbank? SIGV Coöperatie is als enige in Nederlands door de overheid als specialist erkend bij het bemiddelen voor tolken en vertalers. Wij brengen u in contact met taalexperts in vrijwel iedere taal ter wereld; van een tolk Turks tot een vertaler Duits Nederlands. Wilt u meer informatie over de kosten van ons vertaalbureau Georgisch? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de website voor een persoonlijke offerte.

    

   Vertalers en tolken Georgisch voor uw vertaling

    

   Het Georgisch vormt de officiële taal van de republiek Georgië, maar wordt daarnaast ook gesproken in Turkije, Iran, Rusland en Azerbeidzjan. De Kaukasische taal wordt door zeven miljoen mensen gesproken, waarvan circa zes miljoen mensen de taal als moedertaal hebben. Het Georgisch is daarnaast verwant aan het Svanetisch, Mingreels en het Lazisch. Bijzonder binnen het Georgisch is dat de taal geen lidwoorden of grammaticaal geslacht toepast. De taal kent drie verschillende geschriften, te weten het Noeschoeri, het Asomtavroeli en het Mchedroeli. Als standaard schrift wordt het Mchedroeli toegepast, veelal in de Georgisch-Orthodoxe kerk. Het alfabet beschikt over 33 letters en komt voort uit het Griekse geschrift. Ook maakt men binnen de taal geen verschil tussen kleine en hoofdletters. Onze tolken en vertalers zijn geboren en opgegroeid in Georgië, waardoor zij de taal en de gebruiken van Georgië uitmuntend beheersen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw Georgische vertaling van hoge kwaliteit is.

    

   Georgië binnen de toeristische sector

    

   Ondanks dat vertalingen voor ons vertaalbureau Georgisch in allerlei sectoren benodigd zijn, zoals de medische, technologische, financiële of juridische sector, neemt de toeristische branche een belangrijke plaats in. Steeds meer Nederlanders zien Georgië namelijk als geliefde vakantiebestemming. Zo trekken toeristen graag naar de kust van de zwarte zee, de talrijke kuuroorden of de bijzondere wintersportstreken. Trekpleisters zijn het klooster van Gelati, Vardzia, het Dzivariklooster en de steden Mtscheta en Tbilisi. Onze tolken en vertalers krijgen dan ook vaak opdrachten om onder meer folders en brochures te vertalen, website teksten voor toeristen om te zetten of advertentieteksten te redigeren.

    

   Vraag een offerte op maat aan bij ons vertaalbureau Georgisch

    

   Uniek aan SIGV Coöperatie is dat wij handelen zonder winstdoelstelling. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, koppelen wij uw verzoek aan de tolk of vertaler die het meest geschikt is voor de opdracht. U betaalt vervolgens enkel de kosten van de vertaler; wij rekenen geen bemiddelingskosten. Zo blijven de prijzen van onze dienstverlening voordelig. Heeft u vragen over ons vertaalbureau Georgisch? Neem dan contact op voor meer inlichtingen of vraag een offerte op maat aan via de website van SIGV Coöperatie.