Professioneel vertaalbureau Farsi nodig? SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Vertaalbureau Farsi

   SIGV Coöperatie voor een ervaren vertaalbureau Farsi

    

   Bent u op zoek naar een professioneel vertaalbureau Farsi voor een vakkundige en snelle vertaling? SIGV Coöperatie werkt samen met tolken en vertalers in honderden talen om de communicatie tussen partijen te verduidelijken. Als enige in Nederlands zijn wij door de overheid als bemiddelingskantoor erkend als specialisten op het gebied van bemiddelen bij tolken en vertalers. Onze taalspecialisten beschikken over een jarenlange kennis en ervaring, zodat u gegarandeerd een vertaling in het Farsi van hoge kwaliteit ontvangt. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan via onze website.

    

   Vertaalbureau Farsi met native speakers

    

   Het Farsi vormt de officiële taal van Iran, Tadzjikistan en Afghanistan. Daarnaast wordt de taal ook in aanzienlijke regio´s van Oezbekistan, de Verenigde Arabische Emiraten, Qatar, Turkije en westerse landen als Duitsland, Zweden, Canada en de Verenigde Staten gesproken. Het Farsi is bovendien verwant aan het Tajiki en Dari, wat ook in de regio gesproken worden. Binnen het Farsi zijn ook invloeden van het Arabisch aanwezig. Om ervan verzekerd te zijn dat de vertaling aan onze hoge eisen voldoet, werkt SIGV Coöperatie uitsluitend samen met hoogopgeleide taalspecialisten die het Farsi als moedertaal hebben. Hierdoor kennen zij de specifieke gebruiken en gewoontes binnen de taal, waardoor u op de juiste manier de lezer aanspreekt met de vertaling. Zo ontstaan er geen misverstanden op het moment dat u van de vertaling gebruik maakt bij officiële instanties, zakenpartners of cliënten.

    

   Vertaalbureau Farsi of Perzisch?

    

   Over de naam Farsi bestaat wel eens enige verwarring. De Perzisch sprekende immigranten die in Nederland verblijven spreken namelijk van de taal Farsi, terwijl de Academie voor de Perzische Taal en Literatuur in Teheran gebruik maakt van de naam Perzisch. Dit heeft alles te maken met de culturele en historische geschiedenis. Net zoals de benaming Arabisch wordt gebruikt als overkoepelende term van Marokko tot aan Irak, wil de Academie het Perzisch hanteren voor de landen Iran, Afghanistan en Tadzjikistan.

    

   Vertaalbureau Farsi binnen uw vakgebied

    

   Een tolk inhuren om u bij te staan bij een juridisch proces of een vertaler nodig voor het laten vertalen van een koopovereenkomst uit het Farsi? De tolken en vertalers van SIGV Coöperatie beschikken over meerdere specialismes, zodat zij u perfect kunnen bijstaan binnen uw vakgebied. Zo zijn onze taalspecialisten werkzaam binnen de juridische, medische, technische, financiële en marketingsector. Vakjargon is hen niet vreemd, waardoor zij moeiteloos en soepel de door u gewenste vertaling uitvoeren.

    

   Vraag een offerte aan bij vertaalbureau SIGV Coöperatie

    

   Van een vertaler Nederlands Engels tot een tolk Arabisch, dagelijks gaan de taalspecialisten van SIGV Coöperatie aan de slag om de boodschap van zowel particulieren als bedrijven zo correct mogelijk over te brengen. Bent u benieuwd wat de tarieven van ons vertaalbureau Farsi zijn? Vraag dan een persoonlijke offerte aan via de website.