Professioneel Engels vertaalbureau voor betrouwbare vertalingen | SIGV
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   vertaalbureau engels

   SIGV: toonaangevend Engels vertaalbureau voor betrouwbare vertalingen

   De Engelse taal is een van de meest toegepaste talen wereldwijd en in vrijwel alle gevallen de standaardtaal bij internationale contracten. Als u zich als onderneming internationaal wilt presenteren, is de Engelse taal gebruikelijk. De noodzaak van correcte Engelse vertalingen is daarbij helder. SIGV Coöperatie beschikt over een jarenlange ervaring bij het tolken en vertalen van teksten in meer dan 250 talen. Van een Poolse tolk tot een tolk Frans, van een vertaler Nederlands Duits tot een vertaler Nederlands Italiaans. Zelfs het inschakelen van een videotolk is mogelijk, waarbij de identificatie door middel van een documentenscanner verloopt. Wilt u gebruik maken van ons vertaalbureau Nederlands Engels om uw Engelstalige communicatie naar het juiste niveau te tillen? Vraag meteen een offerte op maat aan via onze website.

   Maak een goede indruk dankzij ons vertaalbureau Engels

   De Engelse taal kenmerkt zich door kleine nuances en verschillen. Iedereen kent het verschil tussen het Britse ‘colour’ en Amerikaanse ‘color’, maar voor andere Engelstalige landen als Canada en Australië zijn de regionale taalverschillen minder bekend. Een Engels vertaalbureau als SIGV Coöperatie biedt hierbij uitkomst. Wij beschikken over Engelse vertalers die de taal als moedertaal hebben, waardoor u met uw Engelse vertaling uw doelgroep op de juiste manier aanspreekt. U wilt immers wel een Engelse vertaling die voldoet aan de correcte grammatica, woordgebruik, spelling en uitspraak. Bovendien voldoet ons vertaalbureau Engels aan de ISO-17100 en ISO-9001 certificering, waardoor onze vertaal- en tolkservice aan strikte normen voldoet. Naast grammaticale correctheid gebruiken wij ook de juiste tone of voice, waardoor wij op iedere vertaling een kwaliteitsgarantie afgeven.

   Engels vertaalbureau met kennis van uw branche

   Ons vertaalbureau Engels biedt vertalingen aan door vertalers met kennis van uw vakgebied. Zo heeft iedere Nederland Engels vertaler ten minste één specialisatie. Of het dus gaat om een technische handleiding, juridisch document of een medische tekst, onze vertalers weten precies hoe de tekst optimaal vertaald kan worden. Bij juridische documenten is voor de rechtsgeldigheid bovendien van belang dat een beëdigd Nederlands Engels vertaler de tekst vertaald. Onze juridische beëdigde vertalers ondersteunen u graag bij het vertalen van de juridische documenten. Ook zorgen wij voor een apostille of legalisatiestempel. De vertalers van ons vertaalbureau Engels zijn hoogopgeleid, en werken zorgvuldig en foutloos aan een betrouwbare vertaling met gevoel voor de Engelse taal.

   Voordelige vertaling door ons Engels vertaalbureau van hoge kwaliteit

   Als vertaalbureau Engels vertalen wij iedere dag waardevolle teksten van en naar het Engels voor uiteenlopende organisaties. Van een grote multinational tot een technisch MKB bedrijf, van een ziekenhuis tot een gemeente. De SIGV tolken en vertalers zijn als enigen door de overheid erkend als specialisten op dit gebied. Doordat wij bovendien geen winstoogmerk hanteren, genieten onze opdrachtgevers van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding op de geleverde vertalingen. De tolken en vertalers zijn tevreden met hun tarief en SIGV Coöperatie hanteert geen bemiddelings- of overheadkosten van directeurs. Verder bieden wij duidelijke communicatie en een snelle vertaling, zodat u direct met de vertaalde tekst aan de slag kan. Vraagt u zich af wat de kosten voor een vertaling van ons vertaalbureau Engels zijn voor uw bedrijf? Of wilt u meer informatie over onze services? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag meteen een offerte op maat aan via de website