SIGV Coöperatie voor een betrouwbaar vertaalbureau Chinees
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   vertaalbureau Chinees

   SIGV Coöperatie voor een professioneel Chinees vertaalbureau

    

   Zoekt u een deskundig Chinees vertaalbureau voor een professionele vertaling van of naar het Chinees? SIGV Coöperatie beschikt over een jarenlange ervaring met tolken en vertalers. Als enigen zijn de SIGV tolken en vertalers door de Nederlandse overheid erkend als specialisten op dit terrein. Wij leveren vertalingen in meer dan 250 talen. Van een vertaalbureau Italiaans en een tolk Turks tot een vertaler Duits Nederlands, onze tolken en vertalers weten voor iedere vertaalkwestie een oplossing te vinden. Wilt u weten wat wij ons Chinees vertaalbureau in uw situatie kan betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

    

   Chinees vertaalbureau voor een zorgvuldige vertaling

    

   China beschikt over een sterk opkomende markt, waardoor steeds meer Nederlandse ondernemingen ervoor kiezen om zaken te doen met China. Ondanks dat een groeiend aantal Chinezen een aardig woordje Engels spreken, bereikt u een groter succes met foutloze Chinese communicatie. Bovendien zorgt heldere communicatie ervoor dat er geen misverstanden ontstaan en u goede afspraken kunt maken. Of u nu zakelijke werkzaamheden heeft in China, u goederen importeert uit het Aziatische land of simpelweg de markt wilt verkennen, ons vertaalbureau Chinees staat voor u klaar om uw boodschap duidelijk over te brengen.

    

   Chinees vertaalbureau met native speakers

    

   Een vertaling één-op-één levert al snel onduidelijkheden op. SIGV Coöperatie maakt daarom uitsluitend gebruik van native speakers die het Chinees tot in de puntjes beheersen. De vertalers zijn geboren en getogen in China en zorgen er voor dat de vertaling niet alleen grammaticaal correct is, maar ook de juiste tone of voice en nuance heeft. Het Chinees is een ingewikkelde taal met veel dialecten. De belangrijkste onderscheiding is tussen Traditioneel en Vereenvoudigd Chinees. Waar u op het Chinese vasteland en Hongkong met name een tekst in het Vereenvoudigd Chinees laat vertalen, is in Taiwan bijvoorbeeld het Traditioneel Chinees gebruikelijk. Onze tolken en vertalers adviseren u graag over de optimale vertaling in uw situatie.

    

   Meerdere specialismen binnen ons vertaalbureau Chinees

    

   Van het vertalen van een productomschrijving van het Nederlands naar het Chinees tot een complete website vertalen van het Chinees naar het Nederlands, de tolken en vertalers van SIGV Coöperatie zijn opgeleid in verschillende specialismen om de juiste vertaling af te leveren. Doordat de vertalers op de hoogte zijn van de vaktermen, sluit de vertaling aan bij de doelgroep. Veelvoorkomende specialismen waarbij onze diensten worden ingezet, zijn binnen de juridische, financiële, medische, technische en marketingsector. Zo vertalen wij onder meer technische handleidingen, medische dossiers, jaarverslagen, folders en brochures.

    

   Vraag een offerte op maat bij ons vertaalbureau Chinees

    

   Als Chinees vertaalbureau zonder winstoogmerk denkt SIGV Coöperatie graag met u mee over het ten volle benutten van uw potentieel in China. Dagelijks adviseren wij kleine en grote organisaties bij een zo goed mogelijke communicatie. Voor meer informatie over de kosten van ons Chinees vertaalbureau vraagt u een vrijblijvende offerte aan via de website.