Vertaalbureau Brabant voor KVK uittreksel? SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   KVK uittreksel in het Engels door ons vertaalbureau Brabant

   Door de toenemende globalisering doen bedrijven steeds vaker internationaal zaken. Vaak is hiervoor een beëdigde vertaling van het KVK uittreksel noodzakelijk. SIGV Coöperatie biedt als ervaren vertaalbureau vertalingen van het KVK uittreksel in het Engels, Duits, Frans of andere doeltaal. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk aan tolken en vertalers in honderden talen. Zo kunt u bij ons een tolk inhuren voor een congres, maar bieden wij ook een vertaalbureau Nederlands Engels aan voor het vertalen van officiële bedrijfsdocumenten. Informeer direct naar de mogelijkheden via onze website.

   Hoe wordt het KVK uittreksel in het Engels geaccepteerd? 

   Veelal is het opvragen van het KVK uittreksel voor buitenlandse zakenpartners onvoldoende gezien de taalbarrières. Daarom moet het KVK uittreksel in het Engels omgezet worden. Ook moet het document gelegaliseerd worden door een beëdigde vertaler. Het is afhankelijk van het land waarvoor het uittreksel bestemd is, op welke wijze het KVK uittreksel geaccepteerd wordt. Zo is bij het ene land legalisatie bij de rechtbank genoeg voor acceptatie, terwijl bij het andere land een gang naar het consulaat en het Ministerie van Buitenlandse Zaken in gang wordt gezet. De legalisatie geeft uw zakenpartner de garantie dat de documenten officieel zijn uitgegeven door officiële Nederlandse instanties. Bovendien maakt de legalisatie het KVK uittreksel in het Engels rechtsgeldig in het land van bestemming.

   Kosten KVK uittreksel vertalen door ons vertaalbureau Brabant 

   De kosten van een KVK uittreksel zijn afhankelijk van de doeltaal en het aantal woorden dat de beëdigde vertaler kwijt is aan het vertalen van het document. Gaat het daarbij om een spoedaanvraag? Dan zijn hier extra kosten aan verbonden. Zoals voor iedere vertaalopdracht geldt bij ons vertaalbureau een strikte geheimhouding. Onze tolken en vertalers beseffen dat op de uittreksels van de KVK vertrouwelijke bedrijfsinformatie staat beschreven, zodat zij uiterst zorgvuldig met de vertaling omgaan. Benieuwd wat de kosten voor het KVK uittreksel in uw situatie zijn? Neem dan gerust contact op met ons vertaalbureau Brabant voor meer informatie. Vul het online contactformulier op de website in of neem telefonisch contact op via (030) 737 11 08.