Verklaring omtrent gedrag vertalen naar Engels
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Verklaring omtrent gedrag Engels

   Een verklaring omtrent gedrag, ook wel afgekort met VOG, is een verklaring waarin vermeld staat dat uw verleden geen bezwaar vormt voor het uitvoeren van een bepaalde functie of taak in de maatschappij. Vaak wordt hierom gevraagd bij het solliciteren voor een nieuwe baan en het is in feite een beoordeling van strafbare feiten op uw naam die een risico kunnen vormen voor een functie. Een organisatie of werkgever kan ook vragen naar een Engelstalige versie van deze VOG, bijvoorbeeld als u in het buitenland wilt werken of een internationale functie wilt bekleden. In dat geval kan een van onze vertalers Nederlands Engels u snel en effectief helpen.

   Wat is een VOG?

   Een verklaring omtrent gedrag is een bewijs voor werkgevers dat uw verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van een bepaalde functie of taak. Er kan om diverse redenen om gevraagd worden. Bij het beoordelen van een VOG-aanvraag wordt er naar mogelijke strafbare feiten gekeken die staan op uw naam die mogelijk een risico vormen voor een specifieke functie. Sommige strafbare feiten staan namelijk in de weg van het doen van een stage of baan, maar dit geldt niet voor alle functies. Zo kan een flinke snelheidsovertreding van belang zijn voor iemand die taxichauffeur wilt worden, terwijl het niet van toepassing is voor een functie als baliemedewerker bij een bank.

   Een VOG kan aangevraagd worden door een natuurlijk persoon (NP), wat een normale burger is, maar ook door rechtspersonen (RP), oftewel een bedrijf of organisatie. Immers moeten bedrijven soms ook hun integriteit kunnen aantonen aan mogelijke nieuwe partners, de overheid of andere bedrijven. Voor rechtspersonen kan een VOG onder andere vereist zijn om een contract af te sluiten of om lid te worden van een organisatie voor een specifieke branche.

   Waarom heb je een verklaring omtrent gedrag nodig?

   Er zijn diverse redenen waarom een VOG nodig kan zijn. Het is bijvoorbeeld een vereiste als u met geld, goederen, kwetsbare personen of vertrouwelijke gegevens werkt. Soms is het hebben van een VOG zelfs wettelijk verplicht om bepaalde taken uit te mogen voeren, wat geldt voor gastouders, onderwijzers, taxichauffeurs en nog meer beroepen. De overheid legt vast voor welke beroepen deze verplichting precies geldt.

   Voor een tijdelijke of vrijwillige baan is een VOG soms ook een vereiste. Andere gevallen waarin er om deze verklaring gevraagd kan worden, is bij het verkrijgen van een visum, het emigreren naar een ander land of het aanvragen van een lidmaatschap bij een schietvereniging. Als het niet wettelijk is vastgelegd dat een VOG overlegd moet worden, is een werkgever vrij in het bepalen van deze verplichting.

   VOG vertalen naar het Engels

   Een VOG wordt in Holland standaard in het Nederlands uitgegeven, waarbij ook altijd een korte Engelstalige toelichting wordt gegeven. Meestal is het voldoende om een Nederlandse VOG af te geven met de Engelse toelichting, bij bijvoorbeeld de ambassade of een organisatie waar u voor wilt werken. Als dit niet voldoende is voor uw (toekomstige) werkgever of een andere instantie is het mogelijk om de verklaring omtrent gedrag naar het Engels te vertalen. Voor het verkrijgen van een VOG vertaling Engels kunt u contact opnemen met een vertaalbureau voor Engels, zoals SIGV Coöperatie.

   Het is dus verstandig om na te vragen of u een VOG in Engels moet aanleveren om dit op tijd te kunnen regelen. Een tolk Engels kan dan snel en eenvoudig voor u de VOG in het Engels vertalen. Hiervoor moet u wel nog steeds de VOG in het Nederlands aanvragen, waarna de VOG naar Engels vertaald wordt door een van onze beëdigde tolken.

   VOG vertalen naar een andere taal

   Heeft u een VOG in het Duits, Frans, Pools of een andere taal nodig? Ook dan kunt u bij ons terecht voor een professionele vertaling van uw verklaring omtrent gedrag. Onze vertalers gaan gelijk voor u aan de slag om de vertaling naar de juiste taal te maken, waardoor u zo snel mogelijk aan de slag kunt bij die interessante buitenlandse functie.

   VOG spoedaanvraag

   U kunt ook een VOG spoedaanvraag indienen, waardoor de opdracht prioriteit krijgt en het vertaalde document nog sneller door een koerier afgeleverd wordt. Hiervoor kunt u ons bellen of e-mailen met als onderwerp "spoed VOG", waarbij de te vertalen tekst meegestuurd kan worden. Vertel ons in dit geval wanneer u de vertaling nodig heeft en in welke taal, bijvoorbeeld door "VOG aanvragen Engels" te vermelden. Wij maken dan direct een offerte voor u en bevestigen of de gestelde deadline haalbaar is. Daarna gaan we gelijk aan de slag om de vertaling te voltooien. Vóór de afgesproken deadline ontvangt u dan de vertaling per e-mail.

   Vertaling van verklaring omtrent gedrag Engels met kwaliteitsgarantie

   Uw verklaring omtrent gedrag Engels is altijd van een hoge kwaliteit bij SIGV Coöperatie. Ook als het gaat om een spoedaanvraag wordt uw VOG door een ervaren, erkende vertaler vertaald naar het Engels. Daarnaast wordt elke tekst bij ons gecontroleerd door een ervaren revisor om de kwaliteit ervan te garanderen.

   Op deze manier besteden we evenveel aandacht aan elke vertaling en leveren we altijd een hoge kwaliteit vertaling. Dit zorgt voor een foutloze vertaling van uw VOG in het Engels, wat het begin kan vormen van een succesvolle carrière in het buitenland of als internationale dienstverlener. Ook voor andere doeleinden is het belangrijk om een kwalitatief hoogwaardige vertaling van uw verklaring omtrent gedrag aan te kunnen leveren.

   Heeft u ook nog voor andere zaken de hulp van een tolk nodig? Laat het ons weten en een van onze tolken helpt u bij al uw vragen en problemen, zoals het krijgen van ondersteuning bij het voeren van een sollicitatiegesprek in het Engels.