Uw brief professioneel vertalen - SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Uw brief professioneel vertalen

   Brieven zijn en blijven een belangrijke manier om te communiceren met uw zakenrelaties en met uw klanten. Momenteel verstuurt u nog veel brieven via de reguliere post maar in de loop der jaren zal u uw brieven steeds vaker online versturen. Ook dan moet u ervoor zorgen dat uw brieven op een correcte manier opgesteld en vertaald worden. Met een brief vol taal- en grammaticafouten zal iemand je immers serieus nemen.

   Brief vertalen naar meerdere talen

   Wilt u een brief vertalen in het Duits of een brief in Engels vertalen? Dan neemt u best een vertaalbureau onder arm om zeker te zijn dat de brief vertaling correct is. Bij SIGV Coöperatie kunt u terecht voor zowel kleine als grote vertaalopdrachten en voor zowel particuliere als zakelijke correspondentie. Dankzij de jarenlange ervaring van onze vertalers en tolk, die hoogopgeleid en native speakers zijn, kunnen wij iedere brief in eender welke gewenste taal vertalen. Uw Frans formele brief of uw formele brief in het Duits is bij ons in de juiste handen. Onze vertaler Nederlands Duits en tolk Engels zorgen voor een vakkundige vertaling van uw brief, waarbij niet alleen de inhoud afgestemd wordt op uw doelgroep maar ook de tone of voice. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat!

   Ook als u een meer gespecialiseerde brief wilt laten vertalen, bent u bij SIGV Coöperatie aan het juiste adres. Onze vertalers zijn opgeleid in diverse vakken, waardoor we voor elke specialiteit een expert in huis hebben. Of uw brief nu over elektronica of koken gaat, wij hebben de vakspecialist in huis die de juiste snaar weet te raken bij uw doelgroep.

   Vertrouwelijk

   Al uw documenten worden bij SIGV Coöperatie met het nodige professionalisme behandeld. Ons succes en onze werkwijze rust voor een groot deel op vertrouwelijkheid. U kunt er dan ook zeker van zijn dat wij uw documenten en brieven altijd confidentieel houden. Indien u meer zekerheid hierover wenst, stellen we gezamenlijk een vertrouwelijkheidscontract op maat op.

   Scherpe prijzen

   Om uw brief te vertalen, maken wij gebruik van slimme vertaalapplicaties en zetten wij onze werkprocessen efficiënt in. Zodoende kunnen wij u een scherpe prijs aanbieden voor uw brief vertaling. Onze tarieven zullen u aangenaam verrassen. SIGV werkt zonder winstoogmerk, waardoor u enkel het tarief van de tolk en/of vertaler betaalt. U betaalt ons geen bemiddelingskosten, wat de kosten van uw brief vertaling aanzienlijk verlaagt.

   Vraag een vrijblijvende offerte voor uw brief vertaling

   Wilt u een brief laten vertalen of heeft u hierover nog enkele vragen? Neem gerust contact op met één van onze experts. Wij helpen u graag verder en beantwoorden uw vragen met een grote glimlach. Bent u zeker dat u uw brief wilt laten vertalen door ons? Vul snel en eenvoudig het formulier op de website in en wij bezorgen u vrijblijvend een offerte waarvan u spontaan begint te glimlachen.