SIGV Coöperatie txt bestand
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Nauwkeurige vertalingen van uw TXT bestand

   In de ICT-branche is het belangrijk dat vertalingen nauwkeurig en correct worden uitgevoerd. Een klein foutje in de vertaling kan immers voor grote problemen zorgen. Zo ook bij een TXT bestand.

   Wat is een TXT bestand?

   Een TXT bestand is een bestand dat enkel tekst bevat, zonder enige opmaak, ook wel gekend als ASCII-tekst. U kan een dergelijk bestand herkennen aan de “txt”-extensie. De documenten worden opgeslagen in kleine bestandsgroottes. Dergelijke bestanden kunnen worden geopend, gemaakt en bewerkt met diverse tekstverwerkingsprogramma’s die zijn ontwikkeld door Mac-platforms, Microsoft Windows-computers en Linux-systemen. Populaire applicaties zijn Microsoft Kladblok en Apple TextEdit. Een TXT bestand kan worden geopend op zo goed als alle smartphones en onder andere een Kindle Amazon.

   De uitgebreide ervaring van vertaalbureau SIGV Coöperatie

   Bij SIGV Coöperatie vertalen we uw TXT bestand met dezelfde nauwkeurigheid en professionaliteit als al uw andere vertalingen. Aangezien we een ISO-gecertificeerd vertaalbureau zijn, kunt u gerust zijn dat de kwaliteit van de vertaling hoog ligt. De ISO-9001 norm vereist dat we ons kwaliteitsbeleid steeds verbeteren, om zo onze klanttevredenheid zo hoog mogelijk te houden. Regelmatig evalueren we onze werkmethodes en indien nodig stellen we deze bij. Het doel van de ISO-17100 norm is de kwaliteit van alle vertalingen waarborgen. Daarom werken we enkel met ervaren, erkende, hoogopgeleide vertalers en tolken, die moedertaalsprekers zijn. De vertaler Nederlands Engels die uw TXT bestand vertaalt, is gespecialiseerd in de ICT-branche. Zodoende kan hij of zij uw TXT bestand vertalen met een uitstekende kennis van het vak.

   Onze kwaliteitsgarantie

   Wij hebben een blind vertrouwen in de ervaring en kwaliteit van onze vertalers, zodat wij u een foutloze vertaling van uw TXT bestand kunnen garanderen. Daarnaast zijn al onze vertalingen van de hoogste kwaliteit. Heeft u toch opmerkingen op de vertaling van uw TXT bestand? Wij passen de vertaling tot 30 dagen na aflevering graag kosteloos aan.

   Uw vrijblijvende offerte

   Of u nu een tolk Engels of een vertaler voor uw TXT bestand nodig heeft, bij vertaalbureau SIGV Coöperatie bent u aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar de kosten van de vertaling van uw TXT bestand? Aarzel niet om uw offerte aan te vragen via onze website. Ons tarief zal u positief verrassen. Aangezien wij zonder winstoogmerk werken, hoeft u enkel de kosten van de vertaler te betalen en kunnen wij u het scherpste tarief in de sector aanbieden.