Vertaalbureau met twee paar ogen principe? | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Twee paar ogen principe bij SIGV Coöperatie

   Als opdrachtgever zoekt u een vertaling die foutloos is. Zeker als het gaat om technische handleidingen, medische specificaties of juridische documenten, kunt u het zich niet veroorloven als een onjuistheid leidt tot miscommunicatie. Daarom maakt vertaalbureau SIGV Coöperatie gebruik van het twee paar ogen principe. Wat houdt dit precies in? En gaat een vertaalproject bij onze tolken en vertalers in zijn werk? Als ervaren vertaalbureau werken wij samen met honderden taalspecialisten, zoals een tolk Turks en een vertaler Duits Nederlands. Neem direct contact op via ons online contactformulier voor een offerte op maat. 

   Een zorgvuldige vertaling met het twee paar ogen principe

   SIGV Coöperatie is een gerenommeerd vertaalbureau dat uitsluitend samenwerkt met hoogopgeleide vertalers met uiteenlopende specialismes. Hierdoor zijn zij op de hoogte van de juiste vakterminologie, waardoor de tekst zowel grammaticaal als inhoudelijk foutloos is. Toch kan het gebeuren dat er een onnauwkeurigheid in de tekst sluipt. Hierbij komt het twee paar ogen principe van pas. Dit betekent dat een tweede, onafhankelijke vertaler de vertaling controleert. De vertaling is pas afgerond als deze tweede revisor de tekst van A tot Z heeft gecontroleerd. Dit gaat verder dan slechts het grammaticaal nalezen van de tekst. Ook bekijkt de tweede lezer of de boodschap identiek is aan het oorspronkelijke document. Daarnaast bekijkt de revisor of de vakterminologie juist is en of er geen essentiële onderdelen over het hoofd zijn gezien. 

   Vraag meteen een persoonlijke offerte aan via onze website

   Wilt u gebruik maken van onze dienstverlening? Vraag dan gelijk een offerte aan voor een vertaling met het twee paar ogen principe. Wij kijken ernaar uit om voor u aan de slag te gaan!