SIGV Coöperatie voor een ervaren Tsjechisch vertaalbureau
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Tsjechisch vertaalbureau

   Een gecertificeerd Tsjechisch vertaalbureau met ervaren tolken en vertalers

    

   Op zoek naar een professioneel Tsjechisch vertaalbureau voor een betrouwbare vertaling van of naar het Tsjechisch? De tolken en vertalers van SIGV Cöperatie behoren tot de enigen in Nederland die door de overheid erkend zijn als specialisten op dit gebied. Met een jarenlange ervaring bij het tolken en vertalen ondersteunen wij u om uw boodschap zo correct mogelijk over te brengen. SIGV Coöperatie handelt bovendien zonder winstoogmerk. Bij ons staat het leveren van een deugdelijke tekst tegen een eerlijk tarief voorop. Wij bieden tolken en vertalers in meer dan 250 talen aan. Van een vertaalbureau Italiaans tot een tolk Arabisch of een vertaler Duits Nederlands. Neem voor meer informatie contact op via de website of vraag direct een vrijblijvende offerte voor ons Tsjechisch vertaalbureau aan via de website.

    

   Tsjechisch vertaalbureau binnen uiteenlopende sectoren

    

   Het Tsjechisch is een van de oudste cultuurtalen van Europa. Ongeveer twaalf miljoen mensen spreken deze West-Slavische taal, zowel in Tsjechië als in de buurlanden Slowakije en Oostenrijk. Tsjechië is een geliefd vakantieland, waardoor ons Tsjechisch vertaalbureau geregeld vertaling van of naar het Tsjechisch uitvoert binnen de toerismesector. Voorbeelden hiervan zijn het vertalen van folders, brochures en andere promotiemiddelen. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreide ervaring bij het vertalen binnen de technische, juridische, medische en financiële branche. Onze vertalers zijn hoogopgeleid en beschikken over verschillende specialismes, zodat ze op de hoogte zijn van de specifieke vaktermen binnen uw sector. Hierdoor vertalen zij moeiteloos uw tekst, zonder de oorspronkelijke strekking van de brontekst te verliezen.

    

   Native speakers bij ons Tsjechisch vertaalbureau

    

   Een vertaling die letterlijk wordt omgezet in de Tsjechische taal is veelal onjuist. Met een native speaker bent u ervan verzekerd dat de vertaling van of naar het Tsjechisch goed bij uw doelgroep aansluit. SIGV Coöperatie maakt uitsluitend gebruik van native speakers. Dit zijn tolken en vertalers die zijn geboren en opgegroeid in Tsjechië, zodat zij naast de taal ook de cultuur en gewoontes van het land door en door kennen. Op die manier komen de nuances en het gevoel van de tekst perfect over. Het hangt van het soort tekst af, hoe onze vertalers ermee omgaan. Een contract of technische handleiding vereist bijvoorbeeld een strakke en letterlijke vertaling, terwijl bij een marketingtekst meer nadruk wordt gelegd op de cultuur en begrijpelijkheid. Ons Tsjechisch vertaalbureau verzorgt in samenspraak met u hoe de vertaling van of naar het Tsjechisch eruit moet komen te zien.

    

   Vraag een offerte aan bij ons Tsjechisch vertaalbureau

    

   Iedere dag ondersteunen wij zowel particulieren als kleine en grote bedrijven bij het vertalen van het Nederlands naar het Tsjechisch of omgekeerd. Wij denken met u mee om uw boodschap zo helder mogelijk te vertolken, waardoor u uw internationaal potentieel ten volle benut. Vraag gelijk een offerte op maat aan bij ons Tsjechisch vertaalbureau via de website.