Trouwakte vertalen? | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Trouwakte vertalen

   Trouwakte vertalen door SIGV Coöperatie

    

   Op het moment dat u in het buitenland in het huwelijk bent getreden, is het voor de rechtsgeldigheid van de huwelijkspapieren van belang dat u uw trouwakte laat vertalen in het Nederlands. SIGV Coöperatie vertaalt uw officiële documenten van of naar honderden talen. Hiervoor is het van belang dat de trouwakte in het land van herkomst is gelegaliseerd, alvorens tot een vertaling van de trouwakte kan worden overgegaan. Nadat de trouwakte door een beëdigd vertaler is omgezet, wordt deze vertaling door officiële instanties in Nederland geaccepteerd. Wilt u meer weten over ons vertaalbureau? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan via de website.

    

   SIGV Coöperatie voor uw trouwakte vertalen tegen een scherp tarief

    

   Veelal is een trouwakte opgesteld in een standaardopmaak, waardoor een vertaling door onze beëdigde tolken en vertalers relatief weinig moeite kost. De vertaling kan daardoor snel en gemakkelijk worden opgesteld, wat u veel kosten scheelt. Bovendien rekent SIGV Coöperatie geen bemiddelingskosten voor het koppelen van cliënten met tolken en vertalers. Wij zijn namelijk van mening dat iedereen, ongeacht afkomst, inkomen of vermogen, over een kwaliteitsvertaling moet kunnen beschikken. Onze tolken en vertalers zijn daarnaast tevreden met het tarief dat zij verdienen. Hierdoor geniet u van een betrouwbare vertaling van uw trouwakte tegen een scherpe prijs.

    

   Ook bij SIGV Coöperatie uw trouwakte vertalen met spoed

    

   Heeft u urgent een beëdigde vertaling van uw trouwakte nodig? In dat geval kan SIGV Coöperatie uw vertaling versnel realiseren, zodat u razendsnel de spoedvertaling kunt gebruiken. Van een vertaler Duits Nederlands tot een Turkse tolk, wij staan voor u klaar met scherpe tarieven, een snelle levering en uitmuntende kwaliteit. Vraag meteen een offerte op maat aan via onze website.