SIGV Coöperatie Top bedrijven Nijmegen
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Vertaalbureau SIGV Coöperatie in Nijmegen

   Bent u een van de top bedrijven in Nijmegen en zoekt u een professioneel vertaalbureau? Vertaalbureau SIGV Coöperatie helpt u graag bij al uw vertalingen. Hoewel we niet fysiek in Nijmegen vertegenwoordigd zijn, zijn wij zeer capabel om uw vertalingen eenvoudig uit te voeren. Dankzij ons online offertetraject bent u verzekerd van een snelle vertaling van hoge kwaliteit. Heeft u liever een persoonlijk gesprek, dan maken wij graag een afspraak met u.

   Hoogopgeleide vertalers

   Zowel onze vertaler Duits Nederlands als onze tolk Turks is een native speaker. Dit betekent dat zij geboren en / of opgegroeid zijn in het land van de doeltaal. Daardoor hebben ze niet enkel een goede kennis van de taal, maar ook van de cultuur. Zo zijn zij in staat om uw vertaling volledig af te stemmen op uw doelpubliek. Zij houden namelijk rekening met de gewoontes en kleine nuances van het land.

   Daarnaast zijn onze vertalers hoog opgeleid. Ook als u een juridisch, medische of technische vertaling nodig hebt, zijn wij bij vertaalbureau SIGV Coöperatie in staat om u vakkundig te helpen.

   ISO gecertificeerd vertaalbureau

   Wij beschikken als een van de weinige Nederlandse vertaalbureaus over de certificaten ISO-9001 en ISO-17100. Deze certificaten vereisen dat wij elke vertaling laten controleren door een ervaren revisor, die eveneens een native speaker is. Zo kunnen wij met de hand op het hart zeggen dat u bij ons enkel vertalingen van de hoogste kwaliteit krijgt.

   Een offerte op maat

   Heeft u een project voor ons en bent u benieuwd naar de kosten? Online kunt u snel en eenvoudig een offerte op maat aanvragen. Ons scherpe tarief zal u zeker bekoren. Aangezien wij zonder winstoogmerk werken, hoeft u enkel de kosten van de vertaler te betalen. Aarzel niet en vraag vandaag nog uw offerte aan.