Tolk inhuren? | SIGV Tolken en Vertalers Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Tolk
    

   Tolk

   Indien u een congres of een groot internationaal evenement wilt organiseren, heeft u uiteraard een tolk nodig. U kunt ook een tolk nodig hebben als u een gesprek met een buitenlandse relatie of medewerker heeft. SIGV Tolken en Vertalers Coöperatie U.A. staat voor u klaar. U kunt vertrouwen op een uitgebreide database van professionele tolken en persoonlijke dienstverlening.

    

   Tolk op locatie

    

   Onze tolken verzorgen met grote regelmaat en naar alle tevredenheid professionele tolken op locatie. Dit doen zij voor zowel particuliere en zakelijke klanten. Wij zorgen er graag voor dat de opdracht op basis van talencombinatie en vakjargon altijd matcht met één van onze professionele tolken. Uiteraard tegen een scherp tarief.

    

   Professionele beëdigd tolk

    

   Door de jaren heen heeft de SIGV Tolken en Vertalers Coöperatie U.A. een groot netwerk aan professionele tolken opgebouwd. Onze tolken beschikken over ruime ervaring, zijn in het bezit van een zogeheten tolkendiploma en zijn allemaal beëdigde tolken. Niet iedereen mag zichzelf een beëdigde tolk noemen. Hiervoor moet de desbetreffende tolk de eed in de Rechtbank hebben afgelegd.

    

   Wilt u een voorstel of meer informatie?

    

   Wij horen graag van u of u een technische tolk, medische tolk, gerechtstolk of een tolk voor een gesprek nodig heeft. Het is mogelijk om in alle gangbare talen een tolk voor u te reserveren op het door u gewenste tijdstip. Neem daarom vandaag nog contact met ons op en wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

    

    

    

   Meer weten?
   Neem contact met ons op…

    

    

    

   Ervaringen
   Dit hebben wij al gedaan…