Professionele tolk Wolof via SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Tolk Wolof

   Betrouwbare tolk Wolof met SIGV Coöperatie

    

   Bent u van plan om een goede tolk Wolof in te huren? SIGV Coöperatie biedt tolkdiensten aan in meer dan 250 talen; van een vertaler Engels Nederlands tot een tolk Arabisch. Als enige van Nederland is onze stichting door de overheid erkend als specialisten op het gebied van tolken en vertalers. Wij beschikken dan ook over een jarenlange ervaring met tolken. Wij stellen onze tolkdiensten voor u op maat samen zodat u in staat bent iedere taal te spreken. Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan voor uw tolkservice.

    

   De juiste tolk Wolof voor uw situatie 

    

   Wolof is een taal die in West-Afrikaanse landen als Gambia, Senegal en Mauritanië wordt gesproken. Onze tolken beheersen Wolof als moederstaal, waardoor zij over een uitstekende taalbeheersing en nauwkeurigheid bezitten. Onze tolken zijn werkzaam in uiteenlopende situaties, van congressen tot 1-op-1-gesprekken met een patiënt. Daarnaast zijn onze tolken beëdigd, waardoor zij ook bij juridische procedures ingezet kunnen worden.

    

   Kosten voor een tolk Wolof

    

   De kosten van een tolk Wolof hangen af van het vakgebied, de talen die de tolk dient te beheersen en de wijze van vertalen. In tegenstelling tot andere bemiddelingsbureaus werkt SIGV Coöperatie zonder winstoogmerk. Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor een tolk Wolof in uw specifieke situatie? Vraag dan gratis een offerte op maat aan.