Tolk Turks nodig? - SIGV Coöperatie helpt u graag verder
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Een beëdigde Turkse tolk met jarenlange ervaring

   Wilt u het gesprek aangaan met een buitenlandse relatie of medewerker, maar komt u in zijn of haar taal niet verder dan ‘hallo’ en ‘hoe gaat het’? Of wilt u graag een congres organiseren met sprekers uit diverse landen? De tolken van SIGV Coöperatie helpen u graag bij dergelijke (ver)taalkwesties. Onze tolken spreken in totaal meer dan 250 talen – van Duits tot Pools en van Chinees tot Arabisch. Bent u op zoek naar een tolk Turks? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Op deze pagina leest u alles over het inschakelen van een tolk Turks Nederlands.

   De missie van SIGV Coöperatie


   Als u in het verleden een tolk nodig had, dan was u aangewezen op bemiddelingsbureaus. Deze bemiddelingsbureaus gingen dan op zoek naar een geschikte tolk. Deze bemiddelingskosten werden aan u als klant doorberekend, waardoor het inschakelen van een tolk een prijzige onderneming werd. SIGV Coöperatie wil hier verandering in brengen. Ons doel is om tolken en klanten rechtstreeks tot elkaar te brengen, zonder onnodige kosten voor de klant. Wij rekenen daarom geen bemiddelingskosten. SIGV Coöperatie heeft dan ook geen winstoogmerk.

   De Turkse tolken van SIGV Coöperatie helpen u graag verder


   Bent u op zoek naar een tolk Turks? De tolken van SIGV Coöperatie staan voor u klaar. Onze tolken hebben jarenlange ervaring en zijn daarnaast beëdigd als tolk. Dit betekent dat onze tolken zijn ingeschreven in het wettelijke Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) en dat zij voor de rechtbank een eed hebben afgelegd om altijd naar waarheid te vertalen en geheimhouding te betrachten. Hierdoor kunnen onze Turks tolken ook worden ingezet voor juridische kwesties.

   Onze tolkdiensten


   Een Turks tolk maakt mondelinge communicatie tussen twee of meer personen die elkaars taal niet spreken mogelijk. Hiervoor kan hij of zij verschillende technieken gebruiken.

   • Bij simultaan tolken wordt het gesprek direct vertaald. Hiervan is bijvoorbeeld sprake als een tolk een toespraak tijdens die toespraak onmiddellijk zin voor zin vertaald, bijvoorbeeld door middel van een draadloos communicatiesysteem.

   • Bij consecutief tolken wordt achteraf vertaald. Hiervan is bijvoorbeeld sprake als een tolk tijdens een gesprek om de paar zinnen een vertaling geeft.

   De kosten van een tolk Turks Nederlands


   Voordat u in gesprek gaat met een van onze beëdigde Turks tolken, is het natuurlijk prettig om te weten hoeveel het inschakelen van een van deze tolken ongeveer zal gaan kosten. Op onze website kunt u daarom eenvoudig een persoonlijke offerte aanvragen. Deze offerte is uiteraard volledig vrijblijvend.

   Ook voor vertalingen kunt u bij ons terecht


   Niet alleen in een gesprek, toespraak of lezing kunnen er taalproblemen ontstaan – ook op papier kan er sprake zijn van een taalbarrière. Om die reden kunt u bij ons niet alleen de hulp inroepen van een tolk, maar ook die van een vertaler. Onze vertalers zijn onder andere gespecialiseerd op het gebied van juridische, financiële en medische vertalingen.

   Kies uit meer dan 250 talen


   U kunt bij SIGV Coöperatie niet alleen terecht voor een vertaler of tolk Turks, maar ook voor de vertaling en vertolking van andere talen. Onze tolken spreken in totaal maar liefst meer dan 250 talen! Of u nu op zoek bent naar een
   Syrische tolk, een tolk Pools of een tolk Spaans Nederlands – ons team helpt u graag verder.