Een professionele tolk Tigrinya via SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   tolk tigrinyatolk lingala

   Een professionele tolk Tigrinya via SIGV Coöperatie

    

   Bent u van plan een tolk Tigrinya in te schakelen voor een razendsnelle en feilloze vertaling? Dan bent u bij SIGV Coöperatie aan het juiste adres. De coöperatie werd in 2013 opgericht om klanten op een zo efficiënt mogelijke manier te voorzien van tolken en vertaaldiensten. Als enigen in Nederland zijn onze tolken en vertalers door de overheid als specialisten erkend op dit gebied. Wij bieden meer dan 250 talen aan, van een tolk Pools tot een tolk Arabisch Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor een Tigrinya tolk inhuren? Vraag meteen vrijblijvend een offerte op maat aan via de website.

    

   Tolk Tigrinya met een maatschappelijke doelstelling

    

   Tot voor kort kon u als cliënt enkel terecht bij een bemiddelingsbureau voor uw tolk Tigrinya. Bij een bemiddelingsbureau krijgt u veelal te maken met doorberekende overheadkosten en bemiddelingskosten. SIGV Coöperatie handelt echter zonder winstoogmerk. Dit houdt in dat wij tolken Tigrinya en cliënten rechtstreeks met elkaar in verbinding willen laten komen, zonder onnodige onkosten voor de cliënt. Aangezien wij bovendien geen winstoogmerk hebben, krijgen de tolken en vertalers een betere beloning voor hun werk. Dit komt uiteindelijk ook ten goede aan de kwaliteit van uw tolkservice.

    

   De juiste tolk Tigrinya die bij u past

    

   Tigrinya is een taal die door circa zeventig procent van de bewoners in Eritrea wordt gesproken. Voor de meeste Nederlandstaligen is de taal lastig om te leren en te begrijpen. Gelukkig bieden de tolken Tigrinya van SIGV Coöperatie in dit geval uitkomst. Onze tolken worden op uiteenlopende manieren ingezet; als beëdigde tolk bij juridische procedures, als congrestolk of bij 1-op-1 gesprekken met een patiënt.

    

   Vraag direct een offerte op maat aan voor een tolk Tigrinya

    

   Zodra u zich aanmeldt bij SIGV Coöperatie, gaan wij voor u aan de slag om de juiste tolk Tigrinya te vinden. De kosten van de tolk hangen onder andere af van het soort vertaling dat moet worden uitgevoerd, de soort taal en de locatie waar de vertaling plaatsvindt. Wilt u weten wat de kosten voor een Tigrinya tolk in uw geval zijn? Vraag direct kosteloos en vrijblijvend een offerte op maat aan.