Tolk Tamil nodig? Kijk op SIGV Coöperatie.
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Tolk Tamil

   Een professionele tolk Tamil dankzij SIGV Coöperatie

    

   Bent u op zoek naar een deskundige en betrouwbare tolk Tamil die u zo spoedig mogelijk van dienst kan zijn? Dan bent u bij SIGV Coöperatie aan het juiste adres. Met een jarenlange ervaring in het bemiddelen voor de overheid voorzien onze tolken en vertalers u van de juiste tekst, zodat u direct begrijpt wat er gezegd wordt. Onze tolken zijn werkzaam in meer dan 250 talen, van een tolk Arabisch tot een tolk Frans. Bovendien werken wij zonder winstoogmerk. Meer weten over onze diensten als tolk Tamil? Neem vrijblijvend contact met ons via de website.

    

   Professionele Tamil tolk voor nauwkeurige vertaling

    

   Het Tamil is een taal die door de Tamils wordt gesproken in de Zuid-Indiase staat Tamil Nadu, Singapore, Sri Lanka en Maleisië. De bijzonder stabiele Dravische taal beschikt over literatuur die meer dan 2500 jaar teruggaat, die zelfs voor een moderne Tamil nog uitstekend te lezen is. Voor de meeste Nederlandstaligen is Tamil vrij ingewikkeld om te leren. Gelukkig is het dankzij onze tolk Tamil niet noodzakelijk om de taal te leren. Onze tolken kennen het Tamil door en door, waardoor zij de taal voor u razendsnel vertalen, zonder dat dit ten koste gaat van de betrouwbaarheid. Daarnaast is onze Tamil tolk beëdigd. Dit houdt in dat zij voor de rechtbank een eed hebben afgelegd waarin zij aangeven alles naar waarheid te vertalen en geheimhouding te betrachten. Zo kunnen Tamil tolken ook bij juridische procedures worden ingezet.

    

   Een Tamil tolk die bij u past

    

   Zodra u zich aanmeldt, gaan wij voor u aan de slag om de meest geschikte tolk Tamil te selecteren. Onze tolkdiensten zijn verdeeld in consecutief tolken, congrestolken, simultaan tolken, telefoontolken en fluistertolken. Bovendien is ook een videotolk mogelijk, waarbij identificatie via een documentenscanner plaatsvindt. Bent u op zoek naar een tolk Tamil met specialistische kennis, bijvoorbeeld op het terrein van financiën of geneeskunde? Wilt u dat de mondelinge communicatie direct, oftewel simultaan wordt vertaald, of geeft u de voorkeur aan consecutieve vertolking, waarbij de communicatie na afloop wordt vertaald? Aan de hand van uw wensen en behoeften gaan wij voor u aan de slag om een zo goed mogelijke match tussen klant en tolk te bewerkstelligen.

    

   Vraag direct een offerte op maat aan

    

   Onze tamil Tolken worden veelal ingezet bij de notaris en rechtbank, gedurende seminars en congressen, meetings, audits, rondleidingen, presentaties en bij 1-op-1-gesprekken met een patiënt of cliënt. Onze tolkdiensten zijn als enige in Nederland erkend door de overheid als specialist op dit gebied. Vraag vandaag nog een gratis een vrijblijvende offerte aan voor uw tolkdienst via SIGV Coöperatie.