Tolk Swahili nodig? Kijk op SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   tolk Swahili

   Een betrouwbare tolk Swahili dankzij SIGV Coöperatie

    

   Zoekt u een professionele tolk Swahili die voor u een nauwkeurige vertaling verzorgt tegen een voordelig tarief? SIGV Coöperatie beschikt over tolken en vertalers in meer dan 250 talen, voor alle vakgebieden. Van een vertaler Frans Nederlands tot een tolk Arabisch, wij selecteren de juiste tolk met kennis van uw vakgebied, zodat u de vertaler geen termen hoeft uit te leggen. SIGV Coöperatie beschikt over een jarenlange ervaring op het gebied van bemiddeling tussen cliënt en tolken, waarbij wij als enigen van Nederland door de overheid zijn erkend als specialisten op dit gebied. Bent u benieuwd wat de kosten voor een tolk Swahili in uw situatie zijn? Informeer naar de mogelijkheden of vraag meteen een offerte op maat aan via de website.

    

   Een tolk Swahili inhuren voor een betrouwbare vertaling

    

   Het Swahili is een Afrikaanse taal die door maar liefst vijftig miljoen mensen wordt gesproken. In Kenia en Tanzania is het Swahili, samen met het Engels, de officiële voertaal. Ook in landen als Rwanda, Oeganda, Burundi, Congo-Kinshasa, Mozambique en het noorden van Malawi wordt Swahili gesproken. Onze tolk Swahili kent de taal door en door, waardoor zij een uitmuntende vertaling in een razendsnel tempo en zonder fouten aan u doorgeven. Onze tolken Swahili worden in uiteenlopende gevallen ingezet. Voorbeelden zijn als vertaler op een congres of bij een 1-op-1 gesprek met een cliënt. Aangezien onze tolken beëdigd zijn, ondersteunen zij u ook graag bij juridische procedures.

    

   Tolk Swahili tegen een scherp tarief

    

   SIGV Coöperatie is in 2013 opgestart zonder winstoogmerk. Waar u voorheen slechts terecht kon bij bemiddelingsbureaus die allerlei overhead- en bemiddelingskosten rekenen, hoeft u bij ons slechts de werkelijke kosten van de tolk te betalen. Onze filosofie houdt in dat tolken en cliënten rechtstreeks met elkaar in contact komen, voor een doeltreffende en efficiënte vertaling. Doordat onze tolken Swahili een uitstekende beloning ontvangen, komt dit de kwaliteit van hun werkzaamheden ten goede.

    

   Een offerte op maat aanvragen voor een tolk Swahili

    

   Zodra u een aanvraag doet voor een tolk Swahili, selecteren wij voor u de vertaler die bij uw situatie past. SIGV Coöperatie maakt een onderscheid in verschillende soorten tolken, zoals consecutief tolken, simultaantolken, fluisterend simultaantolken, gesprekstolken of congrestolken. Ook is een videotolk een optie, waarbij de identificatie door middel van een documentenscanner verloopt. Geïnteresseerd in onze tolkdiensten? Vraag dan meteen een offerte op maat aan voor een tolk Swahili.