Tolk Spaans nodig? - SIGV Coöperatie helpt u graag verder
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Tolk Spaans

   Spaans is de op één na meest gesproken taal ter wereld – maar liefst 460 miljoen mensen hebben deze taal als moedertaal. Als u vaak buiten de landsgrenzen zaken doet of regelmatig internationale evenementen bezoekt, is de kans dus groot dat u wel eens een te maken krijgt met een Spaanstalige klant, zakenpartner of collega. Ook is het goed denkbaar dat u op een (gedeeltelijk) Spaanstalig evenement terechtkomt, zoals een lezing of een congres met Spaanstalige sprekers. Wilt u graag communiceren met een Spaanstalige gesprekspartner of een Spaanstalig evenement bijwonen, maar komt u niet veel verder dan ‘buenos días’? Bij de SIGV Coöperatie kunt u voordelig een tolk Spaans inhuren.

   Een Spaanse tolk op maat


   De SIGV Coöperatie beschikt over een groot netwerk van Spaanse tolken. U kunt bij ons dan ook niet alleen terecht voor een tolk Spaans Nederlands, maar ook voor Spaanse tolken die naar andere talen vertalen. Ook kunt u bij ons een Spaans tolk met specialistische kennis inhuren, bijvoorbeeld op het gebied van financiën, geneeskunde of het recht. De tolken van de SIGV Coöperatie zijn ervaren en staan allemaal ingeschreven in het wettelijke Register beëdigde tolken en vertalers (Rbtv).

   Ook voor Spaanse vertalers kunt u bij ons terecht


   Een tolk is gespecialiseerd in het vertalen van
   mondelinge communicatie. Ook papier kan er echter sprake zijn van een taalbarrière, bijvoorbeeld wanneer u een Spaanstalig document niet kunt lezen of uw eigen document naar het Spaans wil vertalen. In dat geval heeft u geen tolk nodig, maar een vertaler. Een vertaler is namelijk gespecialiseerd in het vertalen van schriftelijke communicatie. Ook voor Spaanse vertalers kunt u bij de SIGV Coöperatie terecht.

   Spaanse tolk of vertaler gezocht? Bij ons betaalt u geen bemiddelingskosten


   Als u al eens met een tolk of vertaler heeft gewerkt, is de kans groot dat u ervaring heeft met een bemiddelingsbureau. Een bemiddelingsbureau koppelt een klant aan een tolk of vertaler. Bij de meeste bemiddelingsbureaus betaalt u niet alleen een vergoeding voor de tolk of vertaler, maar ook een bedrag aan bemiddelingskosten. Deze bemiddelingskosten gaan niet naar de tolk of vertaler, maar naar het bemiddelingsbureau. Op deze manier maakt het bemiddelingsbureau winst. Ook de SIGV Coöperatie is een bemiddelingsbureau: op basis van uw wensen behoeften, zoeken we een Spaans tolk of vertaler voor u uit die bij u past. De SIGV Coöperatie is echter anders dan de meeste bemiddelingsbureaus. Wij hebben namelijk geen winstoogmerk. Hierdoor betaalt u bij ons geen bemiddelingskosten, en betaalt u alleen voor de vergoeding van uw tolk of vertaler. Klinkt goed, toch?

   Onze tolken spreken uw taal


   Bent u naast een vertaler of tolk Spaans ook op zoek naar een vertaler of tolk in een andere taal? Bij de SIGV Coöperatie vindt u vast wat u zoekt. Onze vertalers en tolken spreken in totaal namelijk meer dan 250 talen. Of u nu op zoek bent naar een
   tolk Chinees, een tolk Bulgaars of een tolk Pools – bij ons bent u aan het juiste adres! Heeft u een vraag over de SIGV Coöperatie of wilt u meer weten over onze tarieven? Ons team beantwoordt uw vragen graag. U kunt ons bereiken via 030 737 11 08 of info@sigvcooperatie.nl.