Professionele tolk Singalees via SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   tolk Singalees

   Betrouwbare vertaling dankzij tolk Singalees van SIGV Coöperatie

    

   Zoekt u een professionele tolk Singalees die u razendsnel van de juiste vertaling kan voorzien? Dan bent u bij SIGV Coöperatie aan het juiste adres. Onze tolken zijn werkzaam in meer dan 250 talen. Van een tolk Pools tot een tolk Arabisch, onze tolken verzorgen een vakkundige vertaling zodat u vlekkeloos met andere partijen communiceert. Bovendien werkt SIGV Coöperatie zonder winstoogmerk. Bent u geïnteresseerd in de tolkdiensten van onze tolken Singalees? Ontvang dan meer informatie via de website of vraag gelijk een offerte op maat aan.

    

   De tolk Singalees die bij u past

    

   Het Singalees, ook wel Sinhala genoemd, is een Indo-Arische taal die met name gesproken wordt op het Zuid-Aziatische eiland Sri Lanka. SIGV Coöperatie beschikt over tolken Singalees die de taal door en door kennen, waardoor zij nauwkeurig uw gesprek vertalen. Zij zijn bovendien specialisten binnen een bepaalde vakgebieden, waardoor u ook gebruik kunt maken van onze tolkdiensten bij bijvoorbeeld medische, juridische en financiële kwesties. Doordat onze tolken beëdigd zijn, ondersteunen zij u ook graag bij juridische processen in de rechtbank.

    

   Verschillende soorten tolken Singalees

    

   Zoekt u een tolk Singalees die direct uw woorden vertaald, zoals bij simultaantolken het geval is? Of heeft u liever dat de tolk na een paar zinnen een samenvatting geeft, wat bij consecutief tolken gebeurt? Aan de hand van uw wensen en behoeften zoekt SIGV Coöperatie de tolk Singalees die bij u past. Naast bovenstaande vormen van tolken is het bijvoorbeeld ook mogelijk om gebruik te maken van congrestolken, gesprekstolken of een videotolk. De identificatie van een videotolk verloopt via een documentenscanner. U vindt onze tolken Singalees bij audits, meetings, congressen, rondleidingen, 1-op-1 gesprekken met een patiënt of bij de rechtbank en notaris.

    

   Vraag een offerte op maat aan voor een tolk Singalees

    

   De tarieven van een tolk Singalees hangen af van het soort opdracht dat zij dienen uit te voeren. Wij verzorgen daarbij de complete organisatie van de tolkopdracht, inclusief eventuele huur van tolkapparatuur, zoals fluistersets en tolkcabines. Wij stellen de tolkdienst voor u op maat samen en stellen u zo in staat om in iedere taal te spreken. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw tolk Singalees.